car rental made easy
car rental in chicago

Auto huren in Chicago

Een goedkope auto huren in Chicago is gemakkelijk en betrouwbaar! Lejebil.com biedt op alle vliegvelden van Chicago verhuurlocaties aan waar je een ruim aanbod hebt aan auto’s uit verschillende autocategorieën. Chicago is de perfecte plek om je roadtrip door Amerika te starten. Gelukkig zitten er in het All-In prijstarief van Lejebil.com alle benodigde verzekeringen, lokale en luchthaven toeslagen en ongelimiteerd kilometers inbegrepen. Op deze manier ben je goed verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid en kan je onbeperkt afstanden afleggen tijdens je vakantie. Ga jij een goedkope auto huren in Chicago?

Een goedkope auto huren in Chicago

De wereldberoemde Route 66 begint in Chicago. Dit maakt de stad de ultieme plek om je roadtrip naar het westelijke Los Angeles in Californië te beginnen. Onderweg kom je door de staten Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona en Californië. Natuurlijk kan je deze route zelf plannen en onderweg stoppen bij leuke steden, nationale parken en bezienswaardigheden. Je kan er ook voor kiezen om de auto in te leveren in Los Angeles. Bekijk de one-way opties en de mogelijke drop-off kosten.

Veel gestelde vragen over autohuur

Wil je met meerdere personen in de huurauto rijden? Dit kan, kies dan voor het Gold pakket en voeg 3 extra bestuurders toe. Dit kan alleen ter plaatse en is dan kosteloos. Wist je dat je altijd in het bezit moet zijn van een creditcard en dat deze op de naam moet staan van de hoofdbestuurder. Als dit niet het geval is, dan krijg je de huurauto niet mee. Bovendien is de creditcard nodig omdat de borg hierop wordt ingehouden. Het is daarom handig om goed voorbereid te zijn en alle voorwaarden door te lezen.

Huurauto opties van Lejebil.com

  • Altijd een ruim aanbod aan auto’s en zelf je auto uitkiezen
  • Een goedkope auto huren in Chicago met benodigde verzekeringen
  • Je bent altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto
  • Luchthaven en lokale toeslagen zijn inbegrepen
  • Ongelimiteerd kilometers rijden

Autoverhuurlocaties in Chicago

In Chicago zijn verschillende verhuurlocaties waar jij je huurauto kunt ophalen. Je kan bijvoorbeeld de huurauto ophalen vanaf één van de 3 luchthavens van Chicago, direct na het landen. Dit kan op de internationale luchthaven van Rockford, O’Hare en Midway. Zo is de procedure altijd hetzelfde en na het tekenen van het contract ontvang je de sleutels en kan je gelijk wegrijden. Wil je naast een goedkope auto huren in Chicago ook de mogelijkheden ontdekken van een one-way? Bekijk alle mogelijkheden vanaf Chicago en vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met de customer service op.