car rental made easy
goedkope auto huren in atlanta

Auto huren in Atlanta

Wil je deze zomer op vakantie een goedkope auto huren in Atlanta? Boek dan je auto bij Lejebil.com en ontdek al het moois van de staat Georgia en Amerika. Het huren van een auto geeft je alle vrijheid tijdens je vakantie. Wist je dat je altijd ongelimiteerd kilometers rijdt en dat alle lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen. Daarnaast zitten alle benodigde verzekeringen als schade, diefstal en aansprakelijkheid binnen het prijstarief. Dit zorgt ervoor dat als je de auto ophaalt, je geen verzekeringen meer hoeft af te sluiten.

Een goedkope auto huren in Atlanta

Atlanta is de hoofdstad en grootste stad van de staat Georgia. Atlanta staat bekend om Coca Cola, Martin Luther King en het drukste vliegveld ter wereld. Maar liefst 89 miljoen mensen vliegen per jaar van of naar Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Een goedkope auto huren in Atlanta vanaf de luchthaven biedt een zee aan mogelijkheden. In en rondom de stad Atlanta is genoeg te ontdekken. Breng een bezoek aan Coco Cola World, het Georgia aquarium, CNN center of rijd richting de omgeving van de steden Rome of Columbus. Deze afstanden zijn namelijke perfect om met de auto af te leggen.

Veelgestelde vragen over autohuur

Wat is handig om te weten als je een auto boekt in Amerika? Als je een auto huurt in Amerika heb je bij Lejebil.com de keuze uit twee verschillende pakketen, zoals het standaard fully inclusive pakket (met of zonder GPS) of het Gold pakket (met of zonder GPS). Naast de altijd inbegrepen verzekeringen, heb je bij het Gold pakket de extra opties, zoals het gratis toevoegen van extra bestuurders op locatie en een gratis tank brandstof. Op deze manier kun je jezelf op alles voorbereiden en voordelig je reis compleet maken.

De voordelen van Lejebil.com

  • Ruime keuze uit auto’s en zelf je huurauto uitkiezen
  • Een goedkope auto huren in Atlanta met ongelimiteerd kilometers
  • Inclusief alle benodigde verzekeringen
  • Lokale en luchthaven toeslagen zitten in de prijs inbegrepen

Autoverhuurlocaties in Atlanta

Benieuwd waar je de huurauto kan ophalen in Atlanta? Als je aankomt op het vliegveld Hartsfield-Jackson, kan je de huurauto gelijk ophalen nadat je bent geland. Op deze manier kan je direct wegrijden richting je eerste reisbestemming in Atlanta. Lever je de auto liever ergens anders in? Dat kan, je maakt dan een zogeheten one-way. Bekijk alle one-way mogelijkheden vanaf Atlanta. Wil je naast een goedkope auto huren in Atlanta, ook weten wat de opties zijn voor bijvoorbeeld Miami, Memphis of Houston? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service!