car rental made easy
car rental in portugal

Auto huren in Portugal

Een auto huren in Portugal voor de vakantie? Dat kan voordelig bij Lejebil.com. Vraag een gratis offerte aan voor een van de verschillende verhuurlocaties in Portugal voor deze zomer. Je hebt daarna zeven dagen bedenktijd. Wist je dat bij Lejebil.com in Portugal altijd een auto huurt met ongelimiteerde kilometers? Dat betekent dat je nooit iets extra’s hoeft te betalen, hoeveel je ook hebt gereden. Daarnaast zijn alle verplichte verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid inbegrepen in het huurtarief. Op deze manier ga je veilig en onbezorgd de vakantie in Portugal tegemoet. Wil je meer weten over een auto huren in Portugal? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met de customer service. 

Een auto huren in Portugal

Een auto huren in Portugal voor een autovakantie biedt veel mogelijkheden. Zo kan je vanaf de luchthavens Lissabon, Porto, Sintra, Faro, Algarve en Madeira eenvoudig na het landen de huurauto ophalen. Op deze manier ervaar je gelijk de vrijheid om na aankomst richting de eerste bestemming in Portugal te rijden. Ook mag je de grens oversteken naar Spanje! Wist je dat je het eigen risico bij Lejebil.com kunt afkopen? Op deze manier ben je goed beschermd voor slecht €3,50 per dag. Wil je meer weten over de No-Risk Garantie? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina voor meer informatie.

Samenwerking autoverhuurders

Lejebil.com werkt samen met diverse erkende autoverhuurders, zoals Alamo, Enterprise, National en Europcar en beschikt daardoor over een ruim aanbod huurauto’s en categorieën. Ook betaal je jouw huurauto bij Lejebil.com altijd pas op de locatie zelf! Lejebil.com vindt veiligheid belangrijk en daarom werken alle verhuurlocaties met een aangepast schoonmaakbeleid. Dit betekent dat huurauto’s grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd, zodat jij veilig de weg op kunt. Ook wordt er bij het ophalen en inleveren van de huurauto een gepaste afstand gehouden. Lees meer over de extra hygiëne maatregelingen bij Lejebil.com.

Waarom bij Lejebil.com huren?

  • No-Risk Garantie afsluiten voor €3,50 per dag
  • Auto huren in Portugal met alle benodigde verzekeringen
  • Ongelimiteerd kilometers rijden
  • Kleine aanbetaling en de rest betaal je pas ter plaatse
  • Ruim assortiment en aanbod huurauto’s en autoverhuurders
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Verhuurlocaties Portugal

Lejebil.com biedt verschillende locaties aan in Portugal, waardoor jij tijdens je eigen autovakantie de populaire badplaatsen, onontdekte turfbaaitjes en prachtige landschappen kan ontdekken. Ook heb je de mogelijkheid om de huurauto op een andere locatie in te leveren, zogenaamde one-way. Bij Lejebil.com kun je op een voordelige en veilige manier een auto huren in Portugal en het prachtige land verkennen! Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons customer service team voor vragen.

Faro

car rental in faro

Ben jij van plan deze zomer het prachtige Portugal te ontdekken en wil jij daarvoor een auto huren in Faro? Met een huurauto blijf jij de baas over jouw reisplannen en heb jij de vrijheid om je reis te plannen zoals jij dat wil. Of je nu meer van de stad, de natuur of de kust houdt. Ook als je een late terugvlucht hebt naar huis, kun jij jouw auto gewoon nog inleveren buiten de openingstijden op de luchthaven. Nieuwsgierig geworden naar een auto huren in Faro? Vraag direct een offerte aan of boek direct jouw autohuur in Faro via Lejebil.com

Auto huren Faro

Lissabon

car rental in lisbon

Een auto huren in Lissabon voor een autovakantie in Portugal? Ontdek de voordelige huurtarieven op Lejebil.com. Wij werken samen met diverse autoverhuurders, waardoor er altijd een geschikte huurauto voor iedereen bij zit. Of je nu kiest voor een ruime auto voor meerdere personen of voor een compacte auto voor twee. Vraag een gratis offerte aan en krijg maar liefst zeven dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij Lejebil.com altijd kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Ook een auto huren in Lissabon? Ontdek het ruime aanbod op de website.

Auto huren Lissabon

Madeira

auto huren madeira

Wil je in een huurauto het schitterende eiland Madeira rondrijden? Huur je auto dan op Madeira Funchal Airport zodat je er direct bij aankomst over kunt beschikken. Het eiland maakt deel uit van een eilandengroep in de Atlantische Oceaan en vormt daarmee samen een zelfstandige regio van Portugal. De hoofdstad van Madeira is Funchal. De stad ligt aan de zuidkust van het eiland op tien kilometer afstand van het vliegveld.

Auto huren Madeira

Porto

auto huren in porto

Een auto huren in Porto voor een citytrip of autovakantie voor de veelzijdige omgeving van Portugal? Boek dan eenvoudig en voordelig een huurauto via Lejebil.com. Wist je dat alle verhuurlocaties van Lejebil.com werken met een aangepast schoonmaakbeleid. Dit betekent dat je altijd op pad gaat met een grondig gereinigde huurauto. Daarnaast houden alle verhuurlocaties gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Dat is wel zo veilig! Wil jij ook een auto huren in Porto voor de vakantie? Ontdek dan nu de mogelijkheden op Lejebil.com.

Auto huren Porto