car rental made easy

Auto huren in Nijmegen

Welkom in Nijmegen, de oudste stad van Nederland! Een auto huren in Nijmegen doe je voordelig via Lejebil inclusief de benodigde verzekeringen. Het Land van Maas en Waal zoals Bodewijn de Groot al zong, is zeer veelzijdig. Ga wandelen in uiterwaarde, vaar een stukje mee met een veerpont of ontdek de prachtige landerijen en fleurige fruitgaarden van de Betuwe. Daarnaast is Nijmegen je ideale startpunt voor een autovakantie. Je rijdt gemakkelijk de grens over naar Duitsland. Nieuwsgierig geworden over een auto huren in Nijmegen? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Welke huurauto past bij mij?

Beschik je zelf niet over een auto of is je auto ongeschikt voor een comfortabele vakantie? Wij werken samen met de beste verhuurders, zoals Europcar en Hertz, zodat een auto huren in Nijmegen zeer eenvoudig is. We helpen je graag met het kiezen van een geschikte huurauto. Huur bijvoorbeeld een luxe auto om in stijl van je vakantie te genieten of kies voor een elektrische huurauto, zodat je stilletjes door de natuur rijdt. Bovendien ben je met de auto vanuit Nijmegen binnen no-time in Duitsland. De route bepaal je zelf en de mogelijkheden zijn oneindig. Ons Customer Service team staat 24/7 voor je klaar en helpt je graag met het vinden van de beste huurauto voor jouw vakantie.

Veilig een auto huren in Nijmegen

Een auto huren in Nijmegen doe je 100% zonder zorgen. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Europcar en Hertz. Er worden strikte reinigingsprotocollen gehanteerd, de medewerkers op de verhuurlocaties houden 1,5 meter afstand en zijn ze extra alert op jouw en hun hygiëne. Zo ben je ervan verzekerd dat de huurauto zeer grondig wordt schoongemaakt. Tijdens de reis heb je dit natuurlijk verder zelf in de hand. Bovendien is de huurauto geheel verzekerd zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Bovendien kun je altijd tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren.

Voordelen van Lejebil

  • Gemakkelijk een auto huren in Nijmegen en diverse andere locaties in Nederland, zoals Amsterdam.
  • Keuze uit meerdere verhuurders met een ruim aanbod aan huurauto’s.
  • Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen en belastingen.
  • Flexibiliteit in ophaal- en inleverlocaties.
  • Geen verrassingen ter plaatse.
  • No-Risk Garantie zodat je zorgeloos op reis kunt.
  • Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor vertrek.

Ophaallocaties

Je huurauto in Nijmegen haal je snel en gemakkelijk op bij de verhuurlocatie. Europcar biedt één verhuurlocatie aan in Nijmegen, ten oosten van de stad. In korte tijd ben je in het centrum, maar je kunt ook gemakkelijk je weg verder vervolgen. De verhuurlocatie van Hertz bevindt zich juist in hartje centrum, maar vanuit deze locatie ben je ook snel weg van de drukte uit de stad! Ook een auto huren in Nijmegen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wil je graag je auto elders in Nederland inleveren, bijvoorbeeld in Apeldoorn? Ook dat kan! Welke locatie en maatschappij je ook kiest, je kunt altijd de autovakantie maken die je voor ogen hebt.