car rental made easy

Auto huren in Den Haag

Staat een auto huren in Den Haag op jouw planning? Lejebil.com helpt graag bij veilige autoverhuur in Den Haag. Haal jouw huurauto snel en eenvoudig op in het centrum van Den Haag. De centraal gelegen locatie maakt het eenvoudig om de huurauto op te halen, ook in het weekend. Wist je dat het mogelijk is om de auto op een andere plek in te leveren? Zo kun je jouw vakantie of korte rit plannen zoals jij dat wil. Nieuwsgierig geworden naar een auto huren in Den Haag? Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan of reserveer jouw huurauto direct via Lejebil.com.

Auto huren in Den Haag

Jouw vakantie vanuit Nederland beginnen met een auto huren in Den Haag? Vanuit de autoverhuurlocatie ben je snel op de snelweg, onderweg naar jouw volgende bestemming. Wil jij een ruime auto huren voor vakantie met je gezin, een luxe auto huren zoals een BMW 5-serie om een bruiloft te bezoeken, of plan je een vakantie met een budgetauto naar bijvoorbeeld België, Frankrijk of Duitsland? Jij hebt jouw reisplannen zelf in de hand met een huurauto via Lejebil.com. Autohuur in Den Haag biedt verschillende mogelijkheden, waar je ook naar op zoek bent. Wil je meer informatie over hoe dit precies gaat? Neem dan contact met ons op.

Inclusief verzekeringen

Lejebil.com werkt met de beste verhuurders. Wat je plannen ook zijn, wij helpen je er graag mee verder. Ons doel is om jou zonder zorgen op pad te laten gaan. Daarom worden de auto’s op de verhuurlocaties grondig schoongemaakt en wordt er een gepaste afstand gehanteerd bij het ophalen van jouw huurauto. Ook zijn alle verplichte verzekeringen inclusief, zodat je deze keuzes ter plaatse niet nog hoeft te maken. Wil je je eigen risico helemaal afkopen? Kies dan voor onze No-Risk Garantie en je bent klaar voor jouw avontuur.

Waarom via Lejebil.com een auto huren?

  • Voordelige huurtarieven
  • Breed assortiment huurauto’s
  • Eenvoudig een auto huren met kinder- of babyzitje 
  • Goed beschermd op weg met de No-Risk Garantie
  • Flexibel en kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek

Waar vind je de ophaallocatie in Den Haag? 

Een auto huren in Den Haag hoeft niet moeilijk te zijn. Met het openbaar vervoer kun je de autoverhuurlocatie bij Den Haag Centraal Station eenvoudig bereiken. Een auto huren in Den Haag, maar liever ergens anders inleveren? Je kunt er ook voor kiezen om je auto in te leveren in een van de andere steden in Nederland, zoals Den Bosch, Nijmegen of Rotterdam. Ook het inleveren van de huurauto buiten openingstijden is geen probleem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
The Hague Downtown Binckhorstlaan
BINCKHORSTLAAN 297
THE HAGUE, 2516 BC Nederland

  31-703811811

Europcar logo
The Hague West
DE SAVORNIN LOHMANPLEIN 5A
THE HAGUE, 2566 AA Nederland

  31-703619191