car rental made easy
car rental paris

Auto huren in Parijs

Ontdek Parijs, de hoofdstad van Frankrijk met je huurauto. Manoeuvreer je door de gezellige en drukke binnenstad en toer langs alle hoogtepunten in de stad. Met je huurauto maak je uitstapjes in de omgeving voor een extra avontuurlijke stedentrip. Binnen een half uur rij je naar Paleis Versailles en je bent zo bij Disneyland Parijs. Neem alles mee wat je wilt, comfort en ruimte staan voorop tijdens het rijden in Parijs.

Toeren op maat met een huurauto in Parijs

Doorkruis Parijs door met je huurauto langs de Seine te rijden. In de stad bezoek je hoogtepunten als de Notre Dame, het Louvre en natuurlijk de Eiffeltoren. Wanneer je alle bezienswaardigheden hebt gezien geeft een huurauto je de mogelijkheid om meer van Frankrijk te ontdekken. Een bezoek aan Chatres, met haar prachtige kathedraal mag niet missen. Ook kun je genieten van wilde velden en oude kastelen.

  • Zie meer van Frankrijk
  • Onafhankelijk reizen binnen en buiten Parijs

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Parijs

Het boeken van een huurauto in het buitenland gaat vaak gepaard met vragen. Je rijdt immers vaak niet onvoorbereid rond in een onbekende stad. Je vraagt je misschien af of er afwijkende verkeersregels zijn in Parijs en wat een one way autohuur inhoudt. Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way?

Met een one way deal kun je jouw huurauto ophalen op Aéroport de Paris-Charles de Gaulle en inleveren in een andere stad in Frankrijk. Zo geniet je van nog meer vrijheid tijdens het reizen. Neem contact met ons op voor de tarieven in Frankrijk

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Parijs?

Download de huurvoorwaarden Frankrijk als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Boek nu je huurauto in Parijs.

Huurauto extra’s in Parijs

Met de huurauto opties die wij aanbieden kun je jouw huurauto aanpassen aan specifieke wensen. Tegen een kleine toeslag kun je met deze extra’s jezelf op alles voorbereiden.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuurlocaties en kaart van Parijs

Je kunt je huurauto ophalen op Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Parijs of bij het treinstation op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Met een one way is het mogelijk om de auto in een andere Franse stad terug te brengen.