car rental made easy
car rental montpellier

Auto huren in Montpellier

Ontdek de historische stad Montpellier in je huurauto. Rij tussen elegante gebouwen in de oude wijken en over brede boulevards. In de stad wonen veel studenten waardoor er een jonge sfeer hangt. Net buiten de stad vind je relaxte stranden waar je helemaal tot rust komt. Dit alles maakt Montpellier een fijne uitvalsbasis om de rest van Zuid-Frankrijk te verkennen.

Toeren op maat met een huurauto in Montpellier

Met je huurauto kun je kiezen wat je ziet tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk. Bepaal je eigen tempo tijdens een ritje richting Saint Guilhem le Desert voor een avontuurlijke kanotocht en een duik naar de grotten die verborgen liggen onder het water van de rivier. Verder langs de rivier vind je de beroemde Pont du Diable, of Duivelsbrug.

  • Zoek het avontuur op met je huurauto
  • Onafhankelijk reizen

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Montpellier

Het boeken van een huurauto in het buitenland gaat vaak gepaard met vragen. Je rijdt immers vaak niet onvoorbereid rond in een onbekende stad. Je vraagt je misschien af of er afwijkende verkeersregels zijn in Montpellier en wat een one way autohuur inhoudt. Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way?

Met een one way deal kun je jouw huurauto ophalen op Aéroport Montpellier Méditerranée en inleveren in een andere stad in Frankrijk. Zo geniet je van nog meer vrijheid tijdens het reizen. Neem contact met ons op voor de tarieven in Frankrijk

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Montpellier?

Download de huurvoorwaarden Frankrijk als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Boek nu je huurauto in Montpellier.

Voordelig transport naar en in Montpellier

Op de luchthaven in Montpellier kun je jouw voordelige huurauto ophalen. Het is natuurlijk ook fijn om van de laagste tarieven te genieten voor je transport naar je bestemming. Met de low cost vluchten van Transavia vlieg je voordelig naar het vliegveld in Montpellier. Zo geniet je van de laagste transportkosten en hou je meer geld over voor leuke dingen als een etentje of een middag winkelen.

Huurauto extra’s in Montpellier

Met de huurauto opties die wij aanbieden kun je jouw huurauto aanpassen aan specifieke wensen. Tegen een kleine toeslag kun je met deze extra’s jezelf op alles voorbereiden.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuurlocaties en kaart van Montpellier

Je kunt je huurauto ophalen op Aéroport Montpellier Méditerranée, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Montpellier of bij het treinstation op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Met een one way is het mogelijk om de auto in een andere Franse stad terug te brengen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MONTPELLIER APT 2302
ENTERPRISE RENT A CAR
MAUGUIO, 34130 Frankrijk

  0467151347
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

Alamo logo
MONTPELLIER GARE 2305
ENTERPRISE RENT A CAR
MONTPELLIER, 34000 Frankrijk

  0467065180
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 17:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED