car rental made easy

Geen huurauto beschikbaar?

huurauto beschikbaar

 

Met een eigen huurauto op vakantie betekent dat je kunt gaan en staan waar jij wilt. Bij ons kun je wereldwijd een voordelige huurauto boeken. De tarieven zijn inclusief alle benodigde verzekeringen en in de meeste gevallen ongelimiteerde kilometers. Wij werken samen met bekende aanbieders en ons aanbod is ruim. Zo kun je onder andere een huurauto boeken van Europcar, Hertz en Enterprise. Toch kan het zijn dat het niet lukt om een auto te reserveren op de gewenste bestemming omdat er geen huurauto beschikbaar is. Gelukkig zijn er bij de meest voorkomende redenen een aantal oplossingen of alternatieven. Lees hieronder onze tips.

Geen beschikbaarheid?

Krijg je de melding dat er geen huurauto beschikbaar is? Probeer dan indien mogelijk een andere ophaaltijd, periode of verhuurlocatie. Wist je dat wij naast alle vliegveldlocaties vaak ook een of meerdere verhuurlocaties aanbieden in het centrum of bijvoorbeeld op het treinstation? Ideaal als je eerst een paar dagen van de stad wil genieten en daar nog geen auto bij nodig hebt. Of natuurlijk als je met de trein komt.

Locatie gesloten

Bij grote vliegvelden kun je vaak 24 uur per dag jouw huurauto ophalen en inleveren. Bij de meeste andere locaties is dat niet het geval. Probeer indien mogelijk de ophaal- of soms inlevertijd te wijzigen. Op de webpagina van de bestemming kun je alle openingstijden zien van de locatie. Inleveren is meestal geen probleem, omdat er vaak een drop-off box aanwezig is waarin je de sleutel kunt achterlaten. Wil je toch graag de huurauto ophalen buiten de openingstijden van de locatie? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij voor je navragen wat de mogelijkheden zijn. Indien mogelijk blijft er, vaak tegen een vergoeding, een medewerker voor je aanwezig.

(Nog) geen tarieven beschikbaar

Het kan zijn dat je ruim voor vertrek je autohuur wilt vastleggen, maar dat er bij ons nog geen tarieven beschikbaar zijn. Neem dan contact op met onze customer serviceafdeling. Wij gaan vervolgens voor je na wanneer de tarieven beschikbaar zijn en zullen je daarover informeren. Ook laten we het weten zodra de tarieven bekend zijn.

Wij staan voor je klaar

Lukt het toch niet om de gewenste huurauto te reserveren? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met het boeken van je huurauto of met het bieden van een passend alternatief. Op maandag tot en met vrijdag kunt je ons bereiken van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook voor al je overige vragen, bijvoorbeeld over one-ways of onze No-Risk Garantie kun je gerust contact met ons opnemen.

Wist je dat wanneer je bij ons een huurauto boekt, wij voor jou een speciaal noodnummer beschikbaar stellen? Zo kun je ons in geval van nood ook buiten openingstijden bereiken. Een van onze medewerkers van de klantenservice neemt dan voor jou de telefoon op.

Go back