car rental made easy

Blog

huurauto beschikbaar

Geen huurauto beschikbaar?

Met een eigen huurauto op vakantie betekent dat je kunt gaan en staan waar jij wilt. Bij ons kun je wereldwijd een voordelige huurauto boeken. De tarieven zijn inclusief alle benodigde verzekeringen en in de meeste gevallen ongelimiteerde kilometers. Wij werken samen met bekende aanbieders en ons aanbod is ruim. Zo kun je onder andere een huurauto boeken van Europcar, Hertz en Enterprise. Toch kan het zijn dat het niet lukt om een auto te reserveren op de gewenste bestemming omdat er geen huurauto beschikbaar is. Gelukkig zijn er bij de meest voorkomende redenen een aantal oplossingen of alternatieven. Lees hieronder onze tips.

Read more

hygienemaatregelen

Extra hygiënemaatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd op de eerste plaats. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn daardoor bij alle verhuurders waar wij mee samenwerken de toch al strenge reinigingsprotocollen verder aangescherpt. Hierin worden altijd de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Deze extra hygiënemaatregelen zorgen ervoor dat je altijd volledig zorgeloos en veilig bij Lejebil.com een auto kunt huren.

Read more

Kosteloos annuleren

Kosteloos annuleren

Bij Lejebil.com boek je zonder risico een huurauto. Je kunt namelijk tot 48 uur voor vertrek kosteloos je autohuur boeking wijzigen of annuleren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en betaal je echt alleen voor je huurauto als je deze ook daadwerkelijk ophaalt. Zo kan je dus 100% zorgeloos een auto huren.

Read more

Creditcard eigen risico verzekering

Bezit jouw creditcard over een eigen risico verzekering?

Ben jij al op de hoogte van het feit dat sommige creditcardmaatschappijen beschikken over een verzekering voor het eigen risico van de huurauto? Met deze verzekering, oftewel de No-Risk Garantie, ben je gedekt voor het eigen risico wanneer je schade oploopt met de huurauto. Erg handig om te weten of jouw creditcard hier over beschikt!

Read more

Mooiste stranden Zuid-Kroatië

De mooiste stranden van Zuid-Kroatië

Waar moet je in Zuid-Kroatië zijn voor de mooiste stranden? In de omgeving van Dubrovnik kan je een heleboel prachtige stranden vinden. Deze liggen aan het vasteland of zijn te bereiken met een boot via het water. Je vaart in een paar minuten naar de eilandjes in de buurt van Dubrovnik vanaf de haven.

Read more

Roadtrip Tsjechië

Roadtrip door het Oost-Europese Tsjechië

Een roadtrip door het Oosten van Europa heeft veel te bieden. Start de roadtrip met een huurauto in het authentieke land Tsjechië. Heb je meer tijd over tijdens de vakantie en wil je meer zien van Oost-Europa? Breng dan ook een bezoek aan een van de omliggende landen, zoals Polen, Hongarije, Bulgarije of Slowakije en lever je huurauto in op een andere locatie met de one-way mogelijkheid! 

Read more

Top 5 bezienswaardigheden in Florida

Top 5 bezienswaardigheden in Florida

1.Miami

Florida is de populairste vakantiebestemming van Amerika! Jaarlijks vliegen er duizenden Nederlanders naartoe om van de zon te genieten en van de relaxte sfeer te mogen proeven. Doordat de staat een subtropisch klimaat heeft, wordt de staat ook wel de Sunshine State genoemd, waar veel gepensioneerde Amerikanen zijn gevestigd. (meer…)

Read more

Explore multifaceted Portugal

Verken het veelzijdige Portugal

Verken het veelzijdige Portugal met jouw Lejebil.com huurauto. De meeste vakantiegangers gaan naar Portugal voor de waanzinnige stranden, zee en de aangename temperaturen. Begrijpelijk, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden. Daarnaast zie je net even wat meer van het prachtige land als je een auto huurt. Zo kun je de idyllische dorpjes combineren met de stranden en levendige steden. Wij geven je een aantal tips!

Read more

Rondreis door Californië met kinderen

Rondreis door Californië met kinderen

Van waanzinnige natuur tot aan gave attractieparken, Californië is de perfecte bestemming voor jou en je kind(eren)! Rijd met jouw huurauto naar Los Angeles en bezoek Universal Studios Hollywood. Maak kennis met alle Disney personages in het Disneyland Park in Anaheim. Geniet van de prachtige zandstranden die Californië rijk is en verken de prachtige parken waaronder Yosemite National Park. Californië is de ideale Amerikaanse staat voor een rondreis met kinderen!

Read more

Grens oversteken met een huurauto jpeg

Grens oversteken met een huurauto?

Wil jij een rondreis maken en de grens oversteken met jouw huurauto? Wij geven een aantal tips waar je rekening mee moet houden. Als je tijdens een rondreis een buurland wilt bezoeken dan noemen we dit een grensoverschrijding.

Read more