car rental made easy
car rental in edinburgh

Auto huren in Edinburgh

Een auto huren in Edinburgh in het Verenigd Koninkrijk is perfect voor een veilige vakantie dichtbij huis! Ontdek de charme van Edinburgh en de uitgestrekte en rustige landschappen in de omgeving met de huurauto. Bij Lejebil.com vind je voordelige autohuur met een All-In prijstarief. Dit is inclusief alle benodigde verzekeringen, lokale en luchthaven toeslagen en ongelimiteerde kilometers. Bij Lejebil.com huur je altijd veilig een auto doordat alle verhuurlocaties werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Naast een auto huren in Edinburgh kan je er ook voor kiezen om de grens over te steken richting de steden Manchester, Newcastle of Leeds te rijden en de rest van Engeland te verkennen! Vraag nu een gratis offerte aan en kom achter de talloze mogelijkheden voor jouw autovakantie.

Auto huren in Edinburgh

Wist je dat je er ook voor kan kiezen om de huurauto op te halen van één van de downtown verhuurlocaties? Daarnaast biedt dit jou de kans om eerst de stad Edinburgh te verkennen en vervolgens de andere rustige delen van Schotland. Lejebil.com biedt een vrij groot aanbod aan autohuur in Edinburgh. Naast een auto huren in Edinburgh vanaf de luchthaven kan je ook kiezen voor het treinstation. Wil jij weten wat handig is voor jouw autovakantie? Ontdek de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier kan jij alle opties en prijzen vergelijken en zit je nergens aan vast. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons kleine en persoonlijke customer service team! Ook zij denken graag met je mee!

Waarom via Lejebil.com een auto huren?

  • Diverse one-way mogelijkheden
  • Goedkoop de No-Risk Garantie afkopen
  • Een auto huren in Edinburgh zonder verborgen verrassingen
  • (Kleine) aanbetaling vooraf en de rest betalen ter plaatse
  • Groot aanbod aan diverse huurauto’s en categorieën
  • Aangescherpt schoonmaakbeleid en altijd veilig de weg op

Veilige vakantie dichtbij huis!

Waar kan je de huurauto ophalen in Edinburgh? Lejebil.com heeft maar liefst vijf verhuurlocaties in Edinburgh. Je zou ervoor kunnen kiezen om de huurauto op te halen vanaf de luchthaven. Het voordeel is dat je dan na het landen gelijk kunt wegrijden richting de eerste vakantiebestemming in Schotland. Ook kan je de huurauto ophalen van één van de andere downtown locaties in Edinburgh. Heb je er al eens aangedacht om een one-way te maken? Dit houdt in dat je de huurauto op een andere verhuurlocatie naar keuze weer inlevert. Misschien wil je wel de grens oversteken naar Engeland? Ervaar zo alle vrijheid van een auto huren in Edinburgh en de controle over de veiligheid van jouw vakantie. Ontdek de mogelijkheden en reserveer nu jouw huurauto bij Lejebil.com!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
EDINBURGH CITY CENTRE
ENTERPRISE RENT A CAR
EDINBURGH, EH7 4AN Verenigd Koninkrijk

  0131-5570000
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 12:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Alamo logo
EDINBURGH APT
ENTERPRISE RENT A CAR
EDINBURGH, EH12 9FS Verenigd Koninkrijk

  0131-3330400
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00