car rental made easy
car rental seattle

Auto huren in Seattle

Toer door Seattle in een ruime en comfortabele huurauto. Met je huurauto kun je overal komen. Bezoek toonaangevende musea zoals het Seattle Art Museum, het Burke Museum of Natural History and Culture of het Seattles Children Museum. Verdiep jezelf in de inheems Amerikaanse cultuur met een bezoek aan Titticum Village op Blake Island. Dit is de geboorteplaats van opperhoofd Seattle, waar de stad naar vernoemd is. Rij in je huurauto langs moderne gebouwen zoals de iconische Space Needle en oudere gebouwen als de Smith Tower, de eerste wolkenkrabber van de stad. Ervaar alle diversiteit van de stad in je huurauto.

Autohuur avontuur in Seattle en omgeving

Seattle is de grootste stad in de staat Washington. Tijdens een bezoek aan de stad raak je niet snel uitgekeken op alles wat er te beleven en te doen valt. Toch is het een verrijkende ervaring om de stad ook enkele keren in te wisselen voor de prachtige natuur die je in Washington vindt. Zo kun je een rit maken naar Olympic National Park. In dit park vind je de enige regenwouden in de Verenigde Staten. Ook heb je prachtige bergen en gletsjers in Mount Rainier National Park. Een gegarandeerd unieke ervaring met je huurauto.

  • Zie alles van Seattle
  • Unieke ervaringen met je huurauto

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Seattle

Het boeken van een huurauto kan zowel voor, tijdens en na de reservering vragen oproepen. Je vraagt je misschien af wat de verkeersregels zijn in Seattle en hoe het zit met one way autohuur. Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1 .Wat is een one way autohuur?

Met een one way boeking is het mogelijk om je huurauto op te halen op bijvoorbeeld de luchthaven van Seattle (SEA) en in te leveren op een andere locatie in de USA.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Seattle?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Seattle.

Huurauto opties in Seattle

Heb je specifieke wensen zoals het huren van een babyzitje? Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw reis in onze huurauto compleet maakt.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • Winterbanden, verplicht in de winterperiode
  • Sneeuwkettingen
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuur locaties en kaart naar Seattle

Je kunt je huurauto ophalen op de luchthaven van Seattle,Seattle/Tacoma International Airport, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Seattle op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Dat kan! Het is mogelijk om de auto in andere steden in te leveren in de USA.