car rental made easy
goedkope auto huren in salt lake city

Auto huren in Salt Lake City

Wil jij een goedkope auto huren in Salt Lake City? Lejebil.com biedt een ruim aanbod in huurauto’s bij erkende leveranciers voor de beste all inclusive prijzen. Daarnaast betaal je bij Lejebil.com altijd op de locatie! Salt Lake City is gelegen in de staat Utah in de VS. De staat is favoriet bij avonturiers en natuurliefhebbers! Ontdek ook de hoogtepunten in de moderne stad Salt Lake city zelf. Breng een bezoekje aan het Clark Planetarium, Temple Square en de diverse musea. Op de befaamde Temple Square vind je diverse Mormoonse gebouwen waaronder de Salt Lake Temple, het wereldwijde icoon van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Stap in je Lejebil.com huurauto en rijd langs het prachtige zoutwatermeer Great Salt Lake. Heb je vragen over het huren van een auto in Salt Lake City? Neem dan contact op met ons customer service team.

Ontdek Salt Lake City en de prachtige omgeving

Bij Lejebil.com kan je een goedkope auto huren in Salt Lake City. Zodra je jouw huurauto hebt opgehaald kan het avontuur beginnen. Enkele highlights in Salt Lake City zijn Temple Square, Red Butte Garden, Tabernacle en het Natural History Museum of Utah. Vanaf Salt Lake City kan je gemakkelijk de prachtige staat Utah verkennen. Het landschap in Utah loopt enorm uiteen, in totaal bezit de staat dan ook over 13 nationale parken en monumenten. Bezoek Zion National Park één van de meest voortreffelijke geologische wonderen van de planeet: Bryce Canyon National Park. Rijd over de wonderschone en diverse snelweg Highway 12 Scenic Byway en bezoek het grootste skiresort van Noord-Amerika: Park City. Hier kun je tevens een bezoekje brengen aan het Olympische park, van de olympische spelen van 2002.

Goedkope auto huren in Salt Lake City met Lejebil.com

Bij Lejebil.com kan je een betrouwbare en goedkope auto huren in Salt Lake City. Daarnaast betaal je pas op de locatie! Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Houd er rekening mee dat je als hoofdbestuurder in het bezit moet zijn van een creditcard. Eenmaal aangekomen in Salt Lake City kan het avontuur beginnen. Salt Lake City ligt op een centrale plek in de VS, waardoor je gemakkelijk omringende staten en steden kunt bezoeken. Zo sta je in ongeveer 11 uur in het bruisende Denver, in 6 uurtjes in de entertainment stad van Amerika, Las Vegas en in +/- 5 uur in de authentieke stad Boise! Ook kun je bij Lejebil.com zogeheten ‘one ways’ boeken. Geef jouw voorkeur op in het beginscherm en vind uit wat er mogelijk is!

Huurauto opties in Salt Lake City

Reis je met kinderen of heb je andere speciale wensen voor je huurauto? Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw reis comfortabel en compleet maken:

  • Babyzitje: zodat je baby veilig kan worden getransporteerd.
  • Kinderzitje: verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster: zodat je kind hoger op de achterbank zit en kan genieten van het spectaculaire uitzicht
  • NoRisk Garantie: zo ben je op alles voorbereid
  • Afkoop annuleringskosten: kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort!