car rental made easy
Car rental Richmond

Auto huren in Richmond

Aangekomen op Richmond Airport staat de verhuurlocatie van de huurauto duidelijk op de borden aangegeven, zo vind je de lejebil.com balie gemakkelijk. Vanaf de verhuurlocatie is de route naar het centrum van Richmond duidelijk aangegeven en ben je binnen 20 minuten in de stad.

Richmond uit met je eigen huurauto

Een heerlijk dagje Richmond en omgeving verkennen? Richmond is een bruisende stad en ligt in Virginia in de USA en is zeer goed per auto bereikbaar. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er tankstations in de wijde omgeving.

TIP: Let bij het parkeren goed op de borden voor vergunninghouders en stop genoeg geld in de parkeerautomaten, zo voorkom je dat je halverwege de dag een nieuw parkeerticket moet halen of aan het einde van de dag een boete moet betalen.

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Richmond

Het boeken van een huurauto kan zowel voor, tijdens en na de reservering vragen oproepen. Je vraagt je misschien af wat de verkeersregels zijn in Richmond en hoe het zit met oneway autohuur. Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet

1. Wat is een oneway autohuur?

Een oneway houdt in dat het mogelijk is om een huurauto op Richmond Airport op te halen en in te leveren op een andere locatie in de USA, dit is niet mogelijk bij een economy boeking.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Richmond?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de exacte condities van het huurcontract.

Autohuur services op Richmond Airport

Je kunt je huurauto ophalen op de luchthaven van Richmond, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Richmond op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Dat kan! Het is mogelijk om de auto in andere steden in te leveren in de USA.

Huurauto opties op Richmond Airport

Heb je specifieke wensen zoals het huren van een babyzitje? Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw reis in onze huurauto compleet maakt.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, in de USA verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • Winterbanden, verplicht in de winterperiode
  • Sneeuwkettingen