car rental made easy
car rental phoenix

Auto huren in Phoenix

In Phoenix kun je 300 dagen per jaar genieten van de zon vanuit het raam van je huurauto. De warmte in de zomer doet de naam van deze woestijnstad eer aan. Zet de airco in de huurauto aan terwijl je over Route 66 richting de Grand Canyon toert. Duik in de geschiedenis van Phoenix en ontdek alle overblijfselen die inheemse stammen hier achterlieten. Vanuit Phoenix pak je met de auto alle iconische hoogtepunten van de USA mee.

Rij rond in je huurauto door Phoenix

Phoenix is gemaakt om met de auto te ontdekken. Binnen de stad kun je alle hoogtepunten goed bereiken en er zijn voldoende parkeergelegenheden en tankstations in de wijde omgeving.
Je geniet van ultieme vrijheid en kunt in je eigen tempo de omliggende woestijn verkennen.

  • Ultieme vrijheid
  • Reis op je eigen tempo
  • De huurauto het ideale vervoermiddel in Phoenix

Phoenix is de hoofdstad van Arizona en behoort tot een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Deze stad ligt midden in de Sonora-woestijn en heeft dankzij de rijke historie vele culturele bezienswaardigheden. Befaamde attracties zijn het Phoenix Art Museum en het Mystery Castle. Door de stad heen zijn vele parken te vinden, waaronder het South Mountain Park, de Dessert Botanical Garden en het Heritage and Science Park. Bovendien is dit de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de Grand Canyon. Onderweg naar de Grand Canyon komt u langs het Montezuma Castle National Monument. Ook zult u de plaats Sedona zien, dat is gelegen in het grillige rotslandschap van de Red Rock Country. Vanuit hier kunt u op jeepsafari gaan. De Grand Canyon zelf biedt spectaculaire uitzichten. In de omgeving ligt Route 66, met daaraan vele typisch Amerikaanse diners waar u kunt stoppen voor een maaltijd of drankje.

Veelgestelde vragen over autohuur in Phoenix

Het boeken van een huurauto kan zowel voor, tijdens en na de reservering vragen oproepen. Je bent misschien benieuwd naar de verkeersregels in Phoenix en wat een one way boeking is. Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet.Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way autohuur deal?

Met een one way deal kun je genieten van nog meer vrijheid op je vakantie. Je kunt dan namelijk je huurauto in Phoenix (PHX) ophalen en inleveren op een andere locatie in de USA. Dit is niet mogelijk bij een de goedkoopste autotypes zoals in de economy klasse. Zo kun je dus de road trip van je dromen maken. Vanuit Phoenix heeft u vele mogelijkheden om gebruik te maken van een one way. Wanneer u uw auto inlevert in een plaats gelegen in Arizona, Nevada of Californië, zitten hier geen drop off kosten aan verbonden.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Phoenix?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Phoenix.

Huurauto opties in Phoenix

Je kunt jouw huurauto helemaal afstellen op jouw specifieke wensen. Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw huurauto en je reis compleet maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuur locaties en kaart naar Phoenix

Wil jij je huurauto op Phoenix Sky Harbor International Airport of liever in het centrum van de stad ophalen? Je kunt zelf kiezen als je bij ons een huurauto boekt. Met een one way deal kun je je huurauto ook in een andere stad in de USA terugbrengen.