car rental made easy
auto huren philadelphia

Auto huren in Philadelphia

Ervaar de vrijheid in Philadelphia met je huurauto. Niet alleen de flexibiliteit van de auto zal je een gevoel van vrijheid geven, maar ook de stad brengt dit in je naar boven. Philadelphia is de stad waar de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten werd uitgeroepen en waar je op je eigen gemak de geschiedenis kunt herleven. Rij langs het huis waar ooit de eerste Amerikaanse vlag werd gemaakt en breng een bezoek aan de Liberty Bell en Independence Hall.

Ritjes buiten Philadelphia

De huurauto geeft je ook de mogelijkheid om de rest van Pennsylvania te verkennen. In het nabijgelegen stadje Gettysburg vond het grootse gevecht uit de Amerikaanse burger oorlog plaats. Een andere leuke dag excursie is een rit naar Hershey’s Chocolate World waar de iconische Hershey’s chocolade wordt gemaakt. Philadelphia ligt maar 90 kilometer van New York af, dus een uitstapje naar deze grote stad mag ook niet ontbreken tijdens je vakantie in Philadelphia.

  • Goedkoop rondrijden in Philadelphia
  • Zie alles van de stad

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Philadelphia

Heb je nog vragen omtrent het huren van een auto in Philadelphia? Hieronder beantwoorden wij de veelgestelde vragen. Zo hopen wij jou goed te informeren voor je vertrek. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

1. Wat is een one way autohuur?

Met een one way boeking kun je jouw huurauto ophalen op Philadelphia International Airport en inleveren op een andere locatie in de USA. Zo geniet je van meer vrijheid dan met een economy boeking.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Philadelphia?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Philadelphia.

Huurauto opties in Philadelphia

Ben jij het liefst op alles voorbereid tijdens je vakantie? Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw ritjes in de huurauto compleet maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • Winterbanden, verplicht in de winterperiode
  • Sneeuwkettingen
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuurlocaties en kaart van Philadelphia

Stap jij het liefst gelijk in je huurauto nadat je geland bent op de luchthaven van Philadelphia of haal jij je auto liever op in het stadscentrum. Je kunt zelf kiezen. Met een one way boeking kun je echt zorgeloos van je vakantie genieten. Daarmee kun je jouw huurauto zelfs in een andere stad in de USA inleveren.