car rental made easy
car rental in orlando

Auto huren in Orlando

Wil jij een goedkope auto huren in Orlando? Lejebil.com biedt de beste all-in prijzen voor een onvergetelijke rondreis met een huurauto door de staat Florida in de Verenigde Staten. Binnen de huurprijs zitten alle benodigde verzekeringen, zoals een diefstal, schade en aansprakelijkheid. Daarnaast zitten alle lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen, waardoor je nooit extra hoeft te betalen ter plaatse. Bovendien kan je bij Lejebil.com een goedkope auto huren in Orlando met ongelimiteerd kilometers. Zo kan je gaan en staan waar je wilt en heb je alle vrijheid. Boek nu voordelig een huurauto vanaf Orlando.

Goedkope auto huren in Orlando met Lejebil.com

Florida staat bekend om haar zonnige klimaat, witte stranden en haar vele spannende attractieparken, zoals Walt Disney World, Universal Orlando, LEGOLAND, Harry Potter, Jurassic Park en ga zo maar door. De parken zijn goed te bereiken met de auto en er is altijd genoeg parkeergelegenheid. Mocht je tijdens je vakantie niet genoeg krijgen van al deze sensatie en meerdere parken bezoeken, koop dan een Park Hopper Ticket. Met dit ticket kan je voor een vast bedrag bij alle parken onbeperkt parkeren. Altijd handig om te weten!

Veel gestelde vragen over autohuur

Wil je een goedkope auto huren in Orlando, maar deze inleveren op een andere locatie, in een andere stad in Florida? Dat kan, dit heet een zogeheten one-way. Je kan bijvoorbeeld de huurauto ophalen op de luchthaven van Orlando en deze inleveren op de luchthaven van Miami of Jacksonville. Op deze manier kan je je eigen rondreis door Florida zelf bepalen en benut je alle tijd die je hebt in Amerika. Ontdek nu alle mogelijkheden, voorwaarden en drop-off kosten voor het maken van een one-way in Amerika.

Autohuur opties van Lejebil.com

  • Ruim aanbod aan auto’s en zelf je auto uitkiezen
  • Een goedkope auto huren in Orlando inclusief verzekeringen
  • Je bent altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto
  • Luchthaven en lokale toeslagen zijn inbegrepen
  • Bovendien ongelimiteerd kilometers rijden

Lejebil.com verhuurlocaties in Orlando

Er zijn verschillende verhuurlocaties in Orlando waar je de huurauto kunt ophalen. Je kunt de huurauto ophalen op de luchthaven van Orlando gelijk na het landen. Bovendien is het ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Orlando op te halen bij een van de volgende hotels; Main Gate East, Sheraton Studios, Walt Disney Dolphin Hotel of het Peabody Hotel. Wil jij een goedkope auto huren in Orlando? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met ons customer service team!