car rental made easy
car rental new york

Auto huren in Newark

Het is een kort ritje vanaf Newark naar The Big Apple met je huurauto. Binnen 20 minuten ben je de Hudson River overgestoken en rij je rond tussen de taxi’s in de grote stad. Newark is een fijne bestemming om wat meer de rust op te zoeken tijdens je vakantie in New Jersey. In de stad vind je talloze restaurants met keukens van over de hele wereld. Ook cultuurliefhebbers voelen zich snel thuis in Newark, waar elke avond dans-, opera- en andere muziekoptredens plaatsvinden.

Op verkenning in Newark in je eigen huurauto

Alle hoogtepunten in Newark zijn goed bereikbaar met de auto. Over de goed onderhouden wegen in de stad ben je zo bij je bestemming. Neem een kijkje bij de Tibetaanse kunst collectie in het Newark Museum en bezoek een basketbal wedstrijd. Boek jij je vakantie in de lente? Dan kun je in Branch Brook Park 2700 kersenbloesem bomen zien bloeien.

  • Geniet van de ruime wegen in Newark
  • Snel bij alle hoogtepunten

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Newark

Ben je benieuwd hoe het is om te rijden in Newark? Of heb je nog vragen over het boeken van je huurauto? Hier beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Zo kun je goed geïnformeerd en zonder zorgen van je vakantie genieten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way autohuur?

Een one way is een speciale deal die het mogelijk maakt om je huurauto op te halen in Newark(EWR) en terug te brengen in een andere stad in de USA. Zo kun je dus de reis van je dromen maken.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Newark?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Newark.

Opties voor je huurauto in Newark

Reis je met kleine kinderen of heb je andere specifieke reisbehoeften? Tegen een kleine toeslag kun je jouw huurauto afstellen op jouw specifieke wensen.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • Winterbanden, verplicht in de winterperiode
  • Sneeuwkettingen
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autoverhuur locaties en kaart naar Newark

Bij aankomst op Newark Liberty International Airport kun je jouw huurauto gelijk ophalen. Vanaf het vliegveld ben je zo bij je hotel in het centrum van Newark.