car rental made easy
car rental minneapolis

Auto huren in Minneapolis

In het hart van Noord-Amerika ligt Minneapolis, City of Lakes. De stad is ontstaan bij de watervallen van Saint Anthony, de hoogste watervallen van de Mississippi rivier. Minneapolis vormt samen met St.Paul de Twin Cities, de belangrijkste steden van Minnesota. De moderne stad is met haar dynamische sfeer een bron van creatieve energie. In de zomer rij je met je huurauto langs de 22 meren binnen de stadsgrenzen voor een lekkere picknick aan het strand, een tochtje in de boot en een prachtig uitzicht over de stad.

Houd jezelf warm in je huurauto

De temperaturen in Minneapolis kunnen vrij extreem zijn. Vooral de winters zijn erg streng. Gelukkig heeft de stad creatieve oplossingen bedacht om aan de kou te ontsnappen. Zo kun je net buiten de stad shoppen in het grootste overdekte winkelcentrum van de USA. Niet alleen de winkels zijn overdekt in Minneapolis, je kunt namelijk via overdekte bruggen vrijwel alle gebouwen in het centrum bereiken. Met de autoverwarming aan hoef jij je dus geen zorgen te maken om overstekende voetgangers en kun je onbezorgd de stad ontdekken. De bekende road trip route langs de Mississippi begint in Minnesota. Vanaf Minneapolis kun je de Verenigde Staten doorkruisen langs de prachtige rivier, katoenvelden vol geschiedenis en iconische steden.In de zomer kun je met een huurauto genieten van de vele outdoor festivals in de omgeving.

  • Lekker warm in je huurauto
  • Volg een van de meest populaire routes
  • Rij naar outdoor festivals in de omgeving

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Minneapolis

Wil je op alles voorbereid zijn en heb je vragen over rijden in Minneapolis of over je huurauto? Om het makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Waar moet ik op letten tijdens het rijden in Minneapolis?

Veel locals nemen de fiets naar het werk. Het is dus belangrijk rekening te houden met fietsers op de weg. Verder is rijden in de stad erg prettig. De bewoners van Minneapolis en St. Paul worden gezien als de meest beleefde bestuurders in de hele USA.

2. Wat is een one way?

Met een one way boeking is het mogelijk om je huurauto op te halen op bijvoorbeeld de luchthaven van Minneapolis (MSP) en in te leveren op een andere locatie in de USA.

3. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Minneapolis?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Minneapolis.

Huurauto opties op Minneapolis

Je kunt je huurauto compleet maken door voor een kleine toeslag extra’s bij te huren. Zo kun je jouw auto beter geschikt maken voor je kinderen of voor de sneeuw.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • Winterbanden, verplicht in de winterperiode
  • Sneeuwkettingen
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuurlocaties en kaart van Minneapolis (MSP)

Je kunt je huurauto ophalen op de luchthaven van Minneapolis, St. Paul International Airport, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Minneapolis op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Dat kan! Het is mogelijk om de auto in een andere stad in de USA in te leveren.