car rental made easy
Memphis

Auto huren in Memphis

Gemakkelijk en goedkoop Memphis door met je huurauto. Rij langs de Mississippi rivier naar alle hoogtepunten in de stad, zoals Graceland, het vroegere landgoed van legende Elvis Presley. Toer eindeloos door de stad, waar iedereen de auto pakt maar waar zelden files zijn, en de rest van de Amerikaanse staat Tennessee.

Memphis verkennen met een huurauto

Een heerlijk dagje de omgeving van Memphis verkennen? Memphis is de grootste stad van de Amerikaanse staat Tennessee. Memphis staat bekend om haar cuisine, geniet na een dagje toeren van soul food of een goed stuk vlees van de barbecue. Als je meer wilt zien dan het centrum van Memphis dan is de auto ideaal. Ontdek ook omliggende steden en de rest van Tennessee.

 • Een huurauto is het ideale vervoermiddel in Memphis
 • Ontdek de rest van Tennessee met je huurauto

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Memphis

Het boeken van een huurauto kan zowel voor, tijdens en na de reservering vragen oproepen. Je vraagt je misschien af wat de verkeersregels zijn in Memphis en hoe het zit met one way autohuur. Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Waar moet ik op letten in Memphis?

Let bij het parkeren goed op de borden voor vergunninghouders en stop genoeg geld in de parkeerautomaten, zo voorkom je dat je halverwege de dag een nieuw parkeerticket moet halen of aan het einde van de dag een boete moet betalen.

2. Wat is een one way?

Met een one way boeking is het mogelijk om je huurauto op te halen op bijvoorbeeld de luchthaven van Memphis(MEM) en in te leveren op een andere locatie in de USA.

3. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Memphis?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Memphis.

Huurauto opties in Memphis

Heb je specifieke wensen zoals het huren van een babyzitje? Tegen een kleine toeslag huur je alle extra’s die jouw reis in onze huurauto compleet maakt.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Routebeschrijving en kaart naar Memphis

Je kunt je huurauto ophalen op de luchthaven van Memphis, maar het is ook mogelijk om de auto in het stadscentrum van Memphis op te halen. Lever je de auto liever ergens anders in? Dat kan! Het is mogelijk om de auto in andere steden in te leveren in de USA.