car rental made easy
car rental buffalo

Auto huren in Buffalo

Rij zorgeloos rond in je huurauto in de autovriendelijke stad Buffalo. In de twee na grootste stad van de staat New York hoef je geen rekening te houden met de spits. Het wegensysteem in de stad is breed opgezet, waardoor er altijd voldoende ruimte is voor alle autobestuurders. Je kunt dus zonder problemen om half 5 een ritje maken naar Larkin Square voor een mandje echte Buffalo wings.

Ritjes buiten de stadsgrenzen van Buffalo

Binnen 8 uur ben je vanaf Buffalo in New York City. Zoek je het avontuur liever wat dichterbij op, maak dan een ritje naar de Niagara Falls. Binnen een uur kun je het water hier met veel geweld naar beneden zien vallen. Ook andere hoogtepunten van de oostkust zijn makkelijk bereikbaar met je huurauto.

  • Rij naar alle hoogtepunten in Buffalo en omgeving
  • Maak een avontuurlijke citytrip met je huurauto

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Buffalo

Wij hebben hier veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Zo hopen wij al jouw vragen omtrent het huren van een auto te beantwoorden en je goed voor te bereiden op je reis. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way autohuur?

Een one way houdt in dat het mogelijk is om een huurauto op Buffalo Airport op te halen en in te leveren op een andere locatie in USA, dit is niet mogelijk bij een economy boeking.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Buffalo?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Buffalo.

Huurauto opties op Buffalo

Heb je specifieke wensen voor jouw huurauto? Met deze opties kun je jouw huurauto hierop afstellen en je reis nog fijner maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Routebeschrijving en kaart naar Buffalo

Je kunt je huurauto ophalen op de luchthaven van Buffalo of in het stadscentrum. Kies zelf waar jij je reis begint. Wil je jouw reis eindigen in een andere stad? Met een one way boeking zit je nergens aan vast, wat het mogelijk maakt om jouw huurauto in een stad als New York in te leveren.