car rental made easy
auto huren in boston

Auto huren in Boston

Ontdek Boston, een van de oudste steden in de USA, met een huurauto. Ontdek de rijke geschiedenis van deze stad met een huurauto. Smalle straatjes en indrukwekkende architectuur karakteristeren deze stad die in 1630 gesticht werd door Britse kolonisten. De historische invloeden in de stad worden aangevuld met de frisse energie van de studenten die Boston jong houden. Met je huurauto kun je ook in je eigen tempo genieten van de groene ring van parken en wateren die door de stad loopt

Verken Boston met je eigen huurauto

Aangezien er tijdens de bouw van de stad geen rekening werd gehouden met auto’s maar met paard en wagens, kan rijden in het centrum een opgave zijn. Anderzijds is de auto wel ideaal om de omgeving te verkennen en een roadtrip te maken naar nabij gelegen steden. Rij naar de heksenstad Salem, waar de omstreden heksenjachten plaatsvonden of ontdek meer van de prachtige bossen en kustlijn van de staat. Met je huurauto kun je in je eigen tempo en in alle vrijheid van alle hoogtepunten in Massachusetts.

  • Huurauto ideal voor uitstapjes
  • Bepaal je eigen tempo

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Boston

Je vraagt je misschien af waar je van op de hoogte moet zijn voordat je in Boston rond gaat rijden in je huurauto. lejebil.com heeft de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Waar moet ik op letten bij het rijden in Boston?

In het centrum van Boston lopen heel veel mensen. Pas goed op overstekende voetgangers, zij gaan er namelijk vanuit dat auto’s voor ze stoppen. Ook vind je in het centrum enorm veel fietspaden en dus ook fietsers. Blijf daarnaast alert bij kruispunten, de locals rijden namelijk regelmatig door rood.

2. Hoe zit het met parkeren in Boston?

Parkeren kan in het centrum van Boston erg lastig en duur zijn. Je kunt het stadscentrum het beste te voet verkennen, de stad is niet erg groot. Ideaal is dus om je auto buiten het centrum te parkeren.

3. Wat is een one way boeking?

Met een one way boeking kun je in alle vrijheid rondrijden in de USA. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met een vaste inleverlocatie. Je kunt je huurauto ophalen de luchthaven van Boston (BOS) en inleveren in een andere stad in de Verenigde Staten.

4. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Boston?

Download de huurvoorwaarden USA als PDF bestand en bekijk de exacte condities van het huurcontract. Zoek een huurauto in Boston

Huurauto opties

Pas jouw huurauto aan op specifieke wensen. Tegen een kleine toeslag kun je extra’s huren die je huurauto en reis in Boston compleet maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken

Autohuur locaties en kaart van Boston

Je kunt je reis op verschillende locaties in de stad beginnen. Haal je huurauto op bij de luchthaven van Boston, General Edward Lawrence Logan International Airport, of in het centrum van de stad. Je kunt je reis ook eindigen in een andere stad. Het grote netwerk van lejebil.com maakt het mogelijk om je auto in andere steden in te leveren in de USA.