car rental made easy

Auto huren in Porto

Een auto huren in Porto voor een citytrip of autovakantie voor de veelzijdige omgeving van Portugal? Boek dan eenvoudig en voordelig een huurauto via Lejebil.com. Wist je dat alle verhuurlocaties van Lejebil.com werken met een aangepast schoonmaakbeleid. Dit betekent dat je altijd op pad gaat met een grondig gereinigde huurauto. Daarnaast houden alle verhuurlocaties gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Dat is wel zo veilig! Wil jij ook een auto huren in Porto voor de vakantie? Ontdek dan nu de mogelijkheden op Lejebil.com.

Auto huren in Porto

Een auto huren in Porto in Portugal bij Lejebil.com heeft veel voordelen. Zo huur je altijd een huurauto met ongelimiteerde kilometers. Dit betekent dat je overal naartoe kunt rijden zonder hier extra voor de betalen. Zo kan je een one-way maken naar bijvoorbeeld Faro of Lissabon. Ook zitten alle lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen, net zoals verzekeringen. Dit zijn diefstal, schade en aansprakelijkheid. Op deze manier ga jij altijd goed beschermd de weg op. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de No-Risk Garantie af te kopen tegen €3,50 per dag. Deze garantie sluit je af bij Lejebil.com, waardoor op locatie al verzekerd bent.

Vraag een gratis offerte aan

Wist je dat je bij Lejebil.com een gratis offerte kan aanvragen? Op deze manier kan jij alle voordelige huurtarieven, huurauto’s en autoverhuurders eenvoudig met elkaar vergelijken. Je hebt maar liefst zeven dagen bedenktijd. Daarnaast kan je de huurauto reservering aanpassen aan jouw specifieke wensen. Tegen een klein bedrag huur je alle extra’s die jouw vakantie en huurauto compleet maken, zoals een kinderzitje of navigatiesysteem. Ontdek alle mogelijkheden van een auto huren in Porto en vraag een offerte aan. 

Waarom bij Lejebil.com huren?

  • Auto huren in Porto zonder verborgen kosten
  • Extra’s bijhuren, zoals een kinderzitje of navigatiesysteem
  • Ongelimiteerde kilometers rijden zonder extra kosten
  • Voordelig de No-Risk Garantie afkopen
  • Altijd een grondig schoongemaakte huurauto mee

Waar haal je de huurauto op?

Voordat je een auto gaat huren is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Bekijk de veelgestelde vragen pagina voor alle antwoorden op jouw vragen. Is er nog steeds iets onduidelijk? Neem dan contact top met de customer service van Lejebil.com. Zij helpen je graag bij het uitzoeken en huren van jouw auto voor de vakantie. Verder is de customer service 24/7 bereikbaar, ook buiten kantoortijden op het noodnummer. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Je hebt maar liefst zeven dagen bedenktijd.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Enterprise logo
PORTO CITY
RUA PASSOS MANUEL NO 176
PORTO, 4000-382 Portugal

  0035122947593
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Alamo logo
PORTO INTL AIRPORT
INTL APT FRANCISCO SA CARNEIRO
PORTO, 4470-558 Portugal

  00351229415939
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59