car rental made easy
car rental in lisbon

Auto huren in Lissabon

Een auto huren in Lissabon voor een autovakantie in Portugal? Ontdek de voordelige huurtarieven op Lejebil.com. Wij werken samen met diverse autoverhuurders, waardoor er altijd een geschikte huurauto voor iedereen bij zit. Of je nu kiest voor een ruime auto voor meerdere personen of voor een compacte auto voor twee. Vraag een gratis offerte aan en krijg maar liefst zeven dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij Lejebil.com altijd kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Ook een auto huren in Lissabon? Ontdek het ruime aanbod op de website.

Auto huren in Lissabon

Een auto huren in Lissabon is perfect om de omgeving rondom de drukke stad te verkennen en natuurlijk ook de rest van Portugal. Bij Lejebil.com kan je het eigen risico eenvoudig afkopen. Sluit bij het reserveren van jouw huurauto de No-Risk Garantie af voor maar €3,50 per dag, zodat jij zorgeloos de weg op kunt. Deze garantie sluit je af bij Lejebil.com. Dit betekent dat dit niet meer ter plaatse hoeft af te sluiten. Verder zitten alle benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid inbegrepen in het huurtarief. Ook huur je een auto in Lissabon met ongelimiteerde kilometers. Met een auto huren in Lissabon bepaal jij waar je naartoe rijdt, zonder hier extra voor te betalen.

Maak eenvoudig een one-way

Wil jij een rondreis maken door Portugal met een huurauto? Dat kan bij Lejebil.com door het maken van een zogenaamde one-way. Zo kan je de huurauto ophalen vanaf Lissabon en weer terugbrengen in bijvoorbeeld Porto of Faro. Heb je nog vragen over het maken van een one-way in Portugal? Bekijk dan de antwoorden op de veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag of antwoord hier niet tussen? Neem dan contact op met de customer service. Zij staan je graag te woord.

Voordelen huren Lejebil.com

  • Auto huren in Lissabon zonder verborgen kosten
  • Voordelige huurtarieven van diverse verhuurders
  • No-Risk Garantie voordelig afkopen
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren
  • Altijd een grondig schoongemaakte huurauto mee

Waar haal je de huurauto op?

Als je aankomt op de luchthaven van Lissabon kan je direct de huurauto ophalen en wegrijden. Dit betekent dat jouw vakantie gelijk van start gaat! Mocht je nog vragen hebben over de huurauto of verhuurlocatie? Neem dan contact op met de customerservice. Wist je dat Lejebil.com 24/7 te bereiken is, ook buiten kantoortijden op het noodnummer. Op deze manier kan Lejebil.com haar klanten altijd helpen, ook in het geval van nood.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-008 Portugal

  00351218486191
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59