car rental made easy
car rental in faro

Auto huren in Faro

Ben jij van plan deze zomer het prachtige Portugal te ontdekken en wil jij daarvoor een auto huren in Faro? Met een huurauto blijf jij de baas over jouw reisplannen en heb jij de vrijheid om je reis te plannen zoals jij dat wil. Of je nu meer van de stad, de natuur of de kust houdt. Ook als je een late terugvlucht hebt naar huis, kun jij jouw auto gewoon nog inleveren buiten de openingstijden op de luchthaven. Nieuwsgierig geworden naar een auto huren in Faro? Vraag direct een offerte aan of boek direct jouw autohuur in Faro via Lejebil.com

Een auto huren in Faro

Vanuit de verhuurlocatie op de luchthaven van Faro maak jij de perfecte start van jouw vakantie. Na het landen haal je eenvoudig de huurauto op en rijd je zo richting jouw eerst vakantiebestemming in Portugal. Wist je dat je ook de grens mag oversteken richting Spanje? Wil jij een ruime auto huren voor vakantie met het gezin, een luxe auto huren voor met zijn tweeën of houd je het liever zo goedkoop mogelijk? Door het brede aanbod van autoverhuurders zit er altijd een geschikte huurauto bij voor jouw situatie. Bij Lejebil.com maak je jouw eigen plannen.

Jouw autovakantie in Portugal

Een auto huren in Faro hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ons doel is om jou zonder zorgen aan jouw autovakantie te laten beginnen. Om deze reden worden alle huurauto’s grondig schoongemaakt en wordt er op de locaties streng gelet op de hygiëne en de gepaste afstand. Ook onderweg is het ons doel de risico’s zo veel mogelijk te verkleinen. Zo is jouw huurauto altijd standaard voorzien van de schade-, diefstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Wil je liever helemaal geen risico? Kies dan voor onze No-Risk Garantie en bescherm je eigen risico, zodat jij veilig op vakantie kunt.

Voordelen van huren via Lejebil.com

  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden op ons noodnummer
  • Geen verrassingen ter plaatse
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor het ophalen
  • Goed beschermd op weg met de No-Risk Garantie
  • Eenvoudig een auto huren met een baby- of kinderzitje

Jouw reis vanuit Faro

Wil jij naast een auto huren in Faro ook meer steden of zelfs landen zien? Combineer jouw Portugal reis met een ander land in de Europa, zoals Spanje of misschien zelfs Frankrijk. Je kunt jouw huurauto ook weer op een andere locatie in Portugal inleveren zoals LissabonMadeiraPorto. Zo houd jij de touwtjes van jouw vakantieplannen met een one-way in handen. Nog vragen of wil je meer informatie over autoverhuur in Faro? Neem dan contact met ons op of lees meer op de veelgestelde vragen pagina.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59