car rental made easy

Auto huren in Zwolle

Wil jij ook een auto huren in Zwolle inclusief benodigde verzekeringen? Vanuit de hoofdstad van Overijssel en heb je uitstekende toegang tot alles wat Oostelijk van ons land gelegen is. Op nog geen 50 kilometer van de Duitse grens is Zwolle een uitstekende locatie om je huurauto op te halen en je rondreis lekker dichtbij veilig te beginnen. Lejebil.com biedt via Europcar een locatie op nog geen 2 kilometer van het centraal station.

Een rondreis per huurauto

Vanuit Nederland zorgeloos van de vakantie genieten? Een auto huren in Zwolle doe je eenvoudig via onze website. Er zijn redenen genoeg om je vakantie te beginnen in een comfortabele huurauto via Lejebil.com. Misschien heb je geen eigen auto, wil of kunt je niet met het vliegtuig op vakantie, of is je eigen auto minder geschikt voor een rondreis met jouw reisgezelschap. Laat je eens verrassen door de prijs. In de prijzen zijn ook altijd de belangrijkste verzekeringen en belastingen inbegrepen, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze No-Risk Garantie zorgt ervoor dat je goedkoop het eigen risico kunt afkopen.

Een autovakantie vanuit Nederland

Zorgeloos een auto huren in Zwolle. Of het nu om een rondreis in Nederland gaat, of in een van de buurlanden, jij bepaalt. De Engelsen hebben er een mooie uitdrukking voor, stay in the driver’s seat als men wil uitdrukken dat je alles onder controle moet houden. En dat heb je in een gehuurde auto via Lejebil.com. De auto’s zijn nooit ouder dan 1 jaar en zeer comfortabel. Er is een ruime keuze aan categorieën, van praktisch compact tot luxe, er is altijd wel een huurauto naar wens. En als je dan eenmaal in de auto zit weet je dat je in een grondig schoongemaakte auto zit. Je bepaalt vervolgens zelf met wie je bent, waar je naartoe gaat en hoe lang je blijft.

Voordelen van Lejebil.com

  • Keuze uit meerdere verhuurders met een ruim aanbod aan huurauto’s.
  • Een auto huren in Zwolle kan vanaf 18 jaar.
  • Gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek.
  • Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen en belastingen.
  • Je kunt goedkoop je eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
  • 24/7 bereikbaar op ons noodnummer.

Een auto huren in Zwolle

Lejebil.com biedt met diverse verhuurders, zoals Alamo, Enterprice, National, Europcar en Hertz een ruime keuze aan huurauto’s op een groot aantal locaties. Dichtbij, maar ook wereldwijd. Wij verhuren al 30 jaar auto’s en hebben een Customer Service Team dat je graag bijstaat in het maken van de goede keuze voor wat betreft jouw huurauto. Wil je ook een auto huren in Zwolle of in een van onze andere locaties in Nederland, zoals Utrecht, Nijmegen of Apeldoorn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Zwolle
BURGEMEESTER ROELENWEG 19A
ZWOLLE, 8031 ES Nederland

  31-384216789