car rental made easy
auto huren in maastricht

Auto huren in Maastricht

Heb jij een auto nodig voor een vakantie of weekendje weg en wil je een auto huren in Maastricht? Dan is dit het moment om een veilige auto te huren vanuit Nederland bij Lejebil.com. Geniet van het prachtige landschap en de pittoreske dorpen in Limburg, of rijd de grens over naar Duitsland, België of Frankrijk om daar van je vakantie te genieten. Ook voor een shoptrip in bijvoorbeeld Düsseldorf zit je helemaal goed. Wat jouw plannen ook zijn, bij Lejebil.com kan je alle mogelijkheden ontdekken voor autohuur in Maastricht. Naast een auto huren in Maastricht, kan je ook kiezen voor een van de andere locaties in Nederland. Vraag nu via onze website een gratis offerte aan of reserveer direct jouw huurauto.

Auto huren in Maastricht

Een auto huren in Maastricht hoeft niet moeilijk te zijn. Met een huurauto hoef je geen lange reizen te maken met het vliegtuig en heb jij de volledige controle over de veiligheid van jouw reis. Een auto huren voor vakantie in eigen land? Ga voor een kleine budgetauto, zoals een Toyota Aygo of een Fiat Panda. Ook kun je een grote of een luxe auto huren, zoals een BMW 3-serie, een stationwagon of een busjes voor 9 personen. Liever iets anders? Kies voor ecologisch verantwoorde autoverhuur in Maastricht. Ga dan bijvoorbeeld voor een hybride of elektrische wagen, zoals een Toyota Corolla of een Renault Zoe.

Verzekeringen inbegrepen

Autohuuraanbieders Hertz en Enterprise hebben verhuurlocaties in het centrum, luchthaven of treinstation in Maastricht. Dit zijn ideale locaties die goed te bereiken zijn. De locaties doen er alles aan om te zorgen voor een hygiënisch en veilig gevoel. Dit doen ze door een aangescherpt schoonmaakbeleid door de huurauto’s grondig schoon te maken. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen. Ook het eigen risico afkopen? Ga dan voor onze No-Risk Garantie en je bent klaar om jouw autoreis of vakantie zonder zorgen te beginnen.

Waarom een auto huren via Lejebil.com?

  • Groot aanbod locaties door heel Nederland
  • Eenvoudig de grens over naar het buitenland
  • Veilig op reis met kinder- of babyzitjes
  • Zonder zorgen op reis met de No-Risk Garantie
  • Flexibele voorwaarden en kosteloos annuleren
  • Groot aanbod huurauto’s voor elk gezelschap

Jouw autoreis vanuit Maastricht

Met het grote aanbod en flexibele voorwaarden en huurtarieven kun jij je vakantie inrichten zoals jij dat zelf wil. Een auto huren in Maastricht, maar liever je huurauto op een andere verhuurlocatie in Nederland inleveren? Lejebil.com heeft door heel Nederland locaties, zoals RotterdamUtrecht, Den Bosch, Nijmegen of Den Haag. Door voordelige prijzen en toegankelijke locaties zijn er een heleboel mogelijkheden. Vraag via onze website een gratis offerte aan of ga direct aan de slag met een auto huren in Maastricht. Toch nog vragen? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.