car rental made easy

Auto huren in Haarlem

Wil jij ook veilig een auto huren in Haarlem? Boek dan via Lejebil.com jouw huurauto en ontdek de voordelige tarieven. Autoverhuurders Europcar en Hertz helpen jou graag verder met je vakantie in Nederland, België, Duitsland of verder weg! Vanuit het historische Haarlem ben je in no-time op de bestemming waar jij wilt zijn, zoals Amsterdam, Leiden of op een van de Waddeneilanden. Liever een auto huren in Haarlem voor een korte trip, een weekendje weg of om veilig familie te bezoeken? Bekijk ook de andere locaties in Nederland, zoals Den Haag, Den Bosch of Maastricht.

Auto huren in Haarlem

Op zoek naar een huurauto vanuit eigen land? Dan is een auto huren in Haarlem voor jou misschien wel de beste optie. Met onze autoverhuur in Haarlem bieden wij jou de mogelijkheid om altijd dichtbij een auto te huren. Of nu in Nederland wilt blijven of direct door wilt rijden naar het buitenland voor een lange vakantie, alles is bij Lejebil.com mogelijk. Wil je een auto huren voor vakantie met de familie of vrienden, of wil je een luxe auto huren voor een dag, of misschien wel langer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan. Wat je ook zoekt, gemakkelijk en snel een auto huren in Haarlem doe je via Lejebil.com.

Zorgeloos een auto huren

Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos op reis kunt gaan en de controle houdt over jouw veiligheid en reisplannen. Al onze huurprijzen zijn inclusief alle benodigde verzekeringen, zodat jij op de locatie niet voor verborgen verrassingen komt te staan. Verder volgen alle verhuurlocaties in Haarlem de aangescherpte protocollen om jouw huurauto zo schoon en veilig mogelijk te kunnen overhandigen. Op deze manier kan jij dichtbij met een schone en veilige huurauto te weg op. Wat je plannen ook zijn!

Waarom een auto huren via Lejebil.com?

  • Gemakkelijk de grens oversteken
  • De rest betalen op locatie met je creditcard
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
  • Geen verrassingen ter plaatse
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden op het noodnummer

Ophaallocaties in Haarlem

Een auto huren in Haarlem hoeft niet lastig te zijn. Jij kunt van maandag tot zaterdag jouw huurauto ophalen en inleveren bij de locaties aan de Hofmanweg of aan de Beijnseweg. Vanuit de verhuurlocaties zit je zo op de snelweg, onderweg naar jouw eerstvolgende bestemming. Wist je dat je jouw huurauto ook op een andere locatie in kan leveren? Ontdek ook de mogelijkheden en de andere verhuurlocaties in Nederland, zoals Utrecht, Rotterdam of Nijmegen. Zo haal jij alles uit jouw autohuur vanuit Haarlem. Wil je ook een auto gaan huren vanuit Haarlem? Reserveer direct via Lejebil.com of neem bij vragen contact met ons op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Haarlem
BEIJNESWEG 7
HAARLEM, 2031 BB Nederland

  31-235319181