car rental made easy

Auto huren in Groningen

Een auto huren in Groningen is een goede keuze om veilig dichtbij op vakantie te kunnen. Vanuit de hoofdstad van de gelijknamige provincie kun jij jouw vakantie in Nederland beginnen of eenvoudig de grens oversteken. Wist je dat je ook met je huurauto vanuit Groningen naar andere landen kan rijden? Denk bijvoorbeeld aan een autorondreis door Duitsland, Denemarken of zelfs Zweden of Spanje. Wil je meer informatie over de huurtarieven en andere locaties in Nederland, zoals Nijmegen of Zwolle.  Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dichtbij een auto huren in Groningen is de perfecte start van jouw autovakantie!

Auto huren in Groningen

Jouw autohuur in Groningen begint veilig en snel op een van de ophaallocaties in het centrum of op de luchthaven van Groningen. Ook als je nog last minute een auto wilt huren voor een vakantie dichtbij huis. Misschien wil je dit jaar liever niet vliegen of ver weg, maar met een eigen huurauto houd jij de controle over jouw reisplannen. Een auto huren in Groningen voor een vakantie is de eerste stap. Wil je een grote auto huren voor vakantie met de familie of vrienden? Of liever een luxe auto huren om comfortable in te rijden? Lejebil.com helpt hier graag bij en denkt graag met je mee!

Welke huurauto past bij jou?

Een auto huren in Groningen zonder zorgen? Het is ons doel om jou zorgeloos aan jouw autovakantie te laten beginnen. Jouw grondig schoongemaakte huurauto staat voor je klaar op de locatie. Autoverhuurders Europcar en Hertz helpen jou op de locatie op gepaste afstand! Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen al inbegrepen net als de lokale en luchthaven toeslagen. Als je ook het eigen risico wilt afkopen, dan kun je kiezen voor onze No-Risk Garantie. Zo kun jij altijd veilig en goed beschermd de weg op!

Voordelen van een huurauto via Lejebil.com

  • Flexibele ophaal- en inleverlocaties
  • Ruime keuze uit meerdere autocategorieën
  • Geen verrassingen ter plaatse
  • Goedkoop het eigen risico afkopen met de No-Risk Garantie
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden op het noodnummer

Jouw reis vanuit Groningen

Autoverhuur in Groningen is mogelijk vanaf de locatie in de stad of vanaf de luchthaven. Haal je auto op de autoverhuurlocatie in het centrum van Groningen bij de verhuurders Europcar of Hertz. Wil je naast een auto huren in Groningen ook de mogelijkheden weten voor de andere Nederlandse locaties? Dat kan, bekijk ook de locaties in Haarlem, Maastricht, Utrecht of Den Haag. Er zijn nog veel meer locaties in Nederland! Vraag nu een gratis offerte aan of reserveer direct jouw huurauto via Lejebil.com.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Groningen Airport
MACHLAAN 10A
GRONINGEN, 9761 TK Nederland

  31-505733233