car rental made easy

Auto huren in Den Bosch

Wil je een auto huren in Den Bosch of een auto huren in ‘s Hertogenbosch om je autorondreis te beginnen? Als Nederlander zal je dan nu waarschijnlijk glimlachen, dat is toch hetzelfde. Dat klopt, al is dat aan bezoekers vanuit het buitenland soms nog weleens lastig uit te leggen. Dus als men dan de trein neemt naar Den Bosch om vanaf daar met de huurauto op pad te gaan, laat men toch nog wel eens ’s Hertogenbosch aan zich voorbijgaan. Hoe je het ook noemt, Den Bosch is een uitstekende verhuurlocatie om je reis per huurauto te beginnen. En wist je dat je ook de grens over mag?

Zorgeloze vrijheid met de huurauto

Een auto huren in Den Bosch is een goed idee om je autovakantie te starten vanuit een centraal punt. Goed te bereiken vanuit elk treinstation in Nederland. Vanaf het treinstation is het nog maar een klein stukje naar het verhuurkantoor van Europcar (2,4 km). Rijd vanuit Den Bosch bijvoorbeeld richting het Zuiden of meer Oostwaarts voor een heerlijke autovakantie. Op nog geen 50 kilometer van de Belgische grens kan je buitenlandse vakantie zo beginnen. De auto’s van onze aanbieder Europcar worden altijd grondig gereinigd voor gebruik en in je eigen huurauto kun je veilig aan je reis beginnen. Je kiest er zelf voor wanneer en waar jij wilt stoppen en je zit gezellig met je eigen gekozen reisgezelschap bij elkaar.

Een auto huren in Den Bosch

Op Lejebil.com vind je een ruime keuze aan aanbieders van huurauto’s, en zij bieden weer een keur aan type auto’s. Een tip die wij vaak aan onze klanten meegeven is om niet te klein te kiezen. Het rijden in een huurauto op zich is ook een fijne ervaring die een belangrijk onderdeel van het vakantieplezier bepaalt. De huurauto’s die je boekt via Lejebil.com zijn nooit ouder dan een jaar en voorzien van de meeste comfortabele snufjes. De kleinste categorie is de economy auto. Maar ga je met meerdere personen en wil je ook nog bagage meenemen? Dan is een compact of een intermediate ook een goede overweging.

Voordelen van Lejebil.com

  • Keuze uit meerdere verhuurders met een ruim aanbod aan huurauto’s.
  • Een auto huren in Den Bosch kan eenvoudig online en kun je tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren.
  • Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen en belastingen.
  • U kunt goedkoop je eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
  • Uitstekende klantenservice.

Ophaallocaties Nederland

Den Bosch is een prima locatie. Zeker als je, voordat je autorondreis begint, nog even geniet van deze prachtige stad. En eigenlijk mag je bezoek ook niet afgesloten worden zonder dat je de overheerlijke Bosche Bollen van Bakkerij de Groot hebt geproefd, gelegen op korte loopafstand van het station. Maar naast Den Bosch biedt Lejebil.com met diverse autoverhuurders zoals Alamo, Enterprise en Europcar nog veel meer mogelijkheden om een ophaallocatie voor je huurauto te vinden, verspreid over het land. Er is altijd wel een ophaallocatie dichtbij u in de buurt. Behalve een auto huren in Den Bosch, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Eindhoven, Utrecht of Rotterdam.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Hertogenbosch
RIETVELDENWEG 41E
S'HERTOGENBOSCH, 5222 AP Nederland

  31-736233798