car rental made easy

Auto huren in Pula

Heb jij altijd al een rondreis per auto willen maken door het kleurrijke Kroatië? Een auto huren in Pula is dan een goede optie voor de vakantie. Bij Lejebil.com kan je de auto huren inclusief alle benodigde verzekeringen zoals schade-, diefstal en aansprakelijkheidsverzekering. Je hoeft hier ter plaatse geen zorgen over te maken en niks meer af te sluiten. Bovendien zijn ongelimiteerd aantal kilometers eveneens inbegrepen in het voordelige prijstarief. Daardoor bepaal jij de route helemaal zelf en dat maakt een auto huren in Pula veilig. Vraag een gratis offerte aan of boek gelijk je autohuur via Lejebil.com.

Een auto huren in Pula

Een auto huren in Pula is niet ingewikkeld en regel je binnen korte tijd. Zo zijn er verschillende huurauto’s mogelijk, of je nu een trip met zijn tweeën maakt of met het hele gezin op vakantie gaat omdat jullie iets te vieren hebben. Er is altijd een geschikte comfortabele huurauto voor jou doordat Lejebil.com werkt met verschillende autoverhuurders. En, niet geheel onbelangrijk, alle verhuurlocaties hebben hygiëne hoog in het vaandel staan en werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Hierdoor huur je zorgeloos en veilig een auto bij Lejebil.com, zodat je optimaal kunt genieten van de fraaie omgeving van Kroatië.

Verhuurlocaties in Kroatië

Ben je van plan om de schitterende natuur van Kroatië te ontdekken tijdens de vakantie per huurauto? Dan kun je je huurauto direct ophalen bij aankomst op Pula Airport. De stad Pula ligt op zes kilometer afstand van het vliegveld, op het meest zuidelijke puntje van het schiereiland Istrië. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om te auto te huren van een van de andere locaties in Kroatië, zoals Zadar, Dubrovnik, of Split. Ook kan je kiezen voor het maken van een one-way. Dit betekent dat je de huurauto op een andere locatie kan inleveren in Kroatië. Ontdek de mogelijkheden!

Waarom een auto huren bij Lejebil.com?

  • Altijd een groot aanbod aan huurauto’s en -locaties
  • Een auto huren in Pula zonder verrassingen ter plaatse
  • 24/7 bereikbaar buiten kantoortijden via ons noodnummer
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor het ophalen
  • Beschermd op weg met de No-Risk Garantie

Waar vind je de ophaallocaties in Pula?

Haal je auto op in Pula bij een van de verhuurlocaties op de luchthaven. Een groot voordeel is dat je snel op weg kunt na het landen met de huurauto van een van onze verhuurders. Wil je eerst de stad Pula verkennen? Haal dan de auto op bij een stadslocatie van Enterprise of Europcar. Wanneer je graag een rondreis door de regio Istrië wilt maken, start of eindig je reis in Pula. Door de gunstige ligging bereik je binnen korte tijd bekende kustplaatsen, zoals Medulin en Rovinj. Ben je ook geïnteresseerd in een auto huren in Pula? Neem dan contact op met ons customer service team!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PULA AIRPORT
AIRPORT TERMINAL VALTURA
PULA, 52100 Kroatië

  0038552639331
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00