car rental made easy
car rental turin

Auto huren in Turijn

Toer door het karakteristieke Turijn in je eigen huurauto. Ooit was de stad de hoofdstad van het koninkrijk Italië. Rij langs paleizen, basilieken en omvangrijke pleinen. Het meest iconische gebouw in Turijn is de Mole Antonelliana. Van ver kun je de toren van deze synagoge al uit je autoraampje bewonderen. Bezoek het Nationale Filmmuseum boven in de toren en kijk uit over de omliggende Alpen. Ook de twee monumentale paleizen in het stadshart zijn te bezoeken als musea.

Turijn en de Alpen in met je huurauto

Rij in noordwestelijke richting voor een uitstapje naar de Alpen. Voor het beste uitzicht over de stad rij je naar het dorpje Superga. Hier vind je een oude basiliek en koninklijke graftombes. De koepel van de basiliek kun je beklimmen voor het beste uitzicht over Turijn en de Alpen.

  • Maak uitstapjes naar de Alpen
  • Rij naar plekken met prachtig uitzicht

Vragen en antwoorden over huurauto’s in Turijn

Heb jij nog dringende vragen voor je jouw huurauto in Turijn boekt? Wij beantwoorden hier veel gestelde vragen. Zo kun je goed geïnformeerd aan je reis beginnen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way autohuur?

Een one way boeking houdt in dat je niet vastzit aan één autohuurlocatie voor het ophalen en terugbrengen van je huurauto. Je kunt zo je huurauto ook in een andere stad inleveren dan Turijn. Neem contact met ons op voor de tarieven in Italië.

2 .Wat zijn de huurauto voorwaarden in Turijn ?

Download de huurvoorwaarden Turijn als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract.

Lage reiskosten in en naar Turijn

Voor de laagste huurauto tarieven ben je bij ons bij het juiste adres. Ook genieten van de allerlaagste vliegprijzen? Met de low cost vluchten van Transavia vlieg je comfortabel en goedkoop naar Turijn. Zo geniet je van de laagste reiskosten en hou je meer geld over voor leuke uitstapjes of souvenirs.

Huurauto opties in Turijn

Rust je huurauto uit met onze extra opties om aan al je specifieke reiswensen te voldoen. Tegen een kleine toeslag huur je extra’s die je vakantie compleet maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken.

Autohuurlocaties en kaart van Turijn

De ophaallocatie in Turijn is bij de luchthaven Turijn-Caselle. Vanaf hier ben je met een rit van 20 minuten in het stadscentrum. Lever je de auto liever in in een andere stad in Italië? Met een one way boeking is dit mogelijk.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TURIN AIRPORT
STRADA SAN MAURIZIO 12
CASELLE TORINESE-TORINO, 10072 Italië

  00390119963426
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
9:00 - 18:00