car rental made easy
auto huren in pisa

Auto huren in Pisa

Veilig een auto huren in Pisa voor een autovakantie in Italië? Ontdek de mogelijkheden en voordelige prijstarieven bij Lejebil.com. Als je een auto huurt bij Lejebil.com zijn de benodigde verzekeringen inbegrepen, net als de lokale en luchthaven toeslagen. Ook kan je ongelimiteerd kilometers rijden, waardoor je overal naartoe kan rijden. Zo houd jij de controle over de vakantie en heb jij zelf de keuze om bijvoorbeeld drukke plekken te vermijden. Wil je meer weten? Vraag een gratis offerte aan voor een auto huren in Pisa! Je heb maar liefst zeven dagen de bedenktijd!

Auto huren in Pisa

Zonder zorgen een auto huren in Pisa doe je bij Lejebil.com. Wist je dat je 48 uur van tevoren kosteloos de huurauto kan annuleren? Zo betaal je er ook niet voor als je er ook geen gebruik van maakt. Daarnaast biedt Lejebil.com de optie om vooraf alleen een (kleine) aanbetaling te doen en de rest pas te betalen op locatie in de lokale valuta met creditcard. Zo wordt een auto huren voor de vakantie nog leuker en eenvoudiger. Ook vinden wij veiligheid belangrijk, daarom werken alle verhuurlocaties met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Dit houdt in dat je altijd op pad gaat met een grondig schoongemaakte huurauto. Op deze manier kan je veilig op autovakantie in Italië!

Verhuurlocaties Italië

Als je deze vakantie een auto wilt huren in Pisa of Italië, dan heb je de keuze uit verschillende plaatsen. Boek een vliegticket naar een van de luchthavens en haal eenvoudig, gelijk na het landen, je huurauto op. Naast een auto huren in Pisa, kan je er ook kiezen voor de verhuurlocaties in Napels, Bari, Florence of Rome. Ook kan je ervoor kiezen om een one-way te maken door de huurauto op een andere locatie weer in te leveren. Dit betekent dat je de huurauto ophaalt vanaf de luchthaven in Pisa en bijvoorbeeld inlevert op de luchthaven van Milaan. Je kunt hiervoor het aanbod en de mogelijkheden ontdekken tijdens het reserveren. Zo heb jij alle controle over jouw vakantie en de plekken die je aan doet.

Waarom bij Lejebil.com?

  • Voordelig het eigen risico afkopen binnen Europa
  • Geen verborgen kosten
  • Kleine aanbetaling en de rest betaal je pas ter plaatse
  • Groot assortiment huurauto’s en autoverhuurders
  • Ongelimiteerd kilometers rijden
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Ophaallocatie Pisa

Als je aankomt op de luchthaven van Pisa, kan je gelijk na het verzamelen van de bagage de huurauto ophalen. De vakantie kan gelijk beginnen en jij rijdt richting je eerste bestemming in Italië. Naast een auto huren in Pisa vanaf de luchthaven kan je ook kiezen om de auto te huren vanaf de Downtown verhuurlocatie. Zo kan je eerst een paar dagen de stad verkennen en vervolgens doorrijden naar je volgende bestemming. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met de customer service of bekijk de veelgestelde vragen pagina.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PISA AIRPORT
APTO G GALILEI VIA CARIOLA 13
PISA, 56121 Italië

  003905024347
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00