car rental made easy

Auto huren in Palermo

Wil jij deze zomer een auto huren in Palermo voor een autovakantie op het eiland Sicilië? Lejebil.com biedt voordelige huurtarieven doordat zij samenwerken met verschillende autoverhuurders. Dit betekent dat Lejebil.com een groot aanbod heeft aan type huurauto’s en locaties wereldwijd. Je kunt dus kiezen voor de huurauto die past bij jouw situatie! Na het landen op de luchthaven van Palermo, de hoofdstad van het eiland Sicilië in Italië, haal je direct de huurauto op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan en krijg zeven dagen bedenktijd. 

Een auto huren in Palermo op het eiland Sicilië

Het eiland Sicilië en Italië, hebben enorm veel te bieden en is daarom erg populair onder vakantiegangers. Het voordeel van een auto huren in Palermo is dat alle autoverhuurders werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Dit betekent dat je altijd een veilige en schone auto huurt, waardoor jij de controle hebt over jouw vakantie. Daarnaast houden de verhuurlocaties de gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Wist je trouwens dat je de huurauto ook op een andere verhuurlocatie op Sicilië kan inleveren? Op deze manier plan jij jouw vakantie en hoef je niet terug te rijden naar Palermo. Bekijk het aanbod van one-ways op het eiland naar bijvoorbeeld Catánia of Trapani.

Kosteloos annuleren

Wist je dat je bij Lejebil.com tot 48 uur van tevoren kosteloos kan annuleren? Wij begrijpen dat jij de controle wilt houden over een veilige vakantiebestemming. Op deze manier boek jij straks zorgeloos jouw huurauto vanaf Palermo. Ook een auto huren in Palermo voor de vakantie? Vraag een offerte aan, maak een reservering of neem bij vragen contact op met de customer service.

Waarom bij Lejebil.com een auto huren?

  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren
  • Goedkoop de No-Risk Garantie afsluiten
  • Een auto huren in Palermo met alle verzekeringen inbegrepen
  • Flexibel in ophaal en inleverlocaties
  • Altijd een grondig schoongemaakte huurauto

Verhuurlocaties in Palermo

Om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken, biedt Lejebil.com diverse huurauto’s aan vanaf de verhuurlocatie op de luchthaven of op de verhuurlocatie downtown in het centrum van Palermo. Zo kan je ook eerst de keuze maken om de stad een paar dagen te verkennen en vervolgens de huurauto op te halen om de rest van het eiland te ontdekken. Wil je meer weten over een auto huren in Palermo of onze extra opties, zoals het afkopen van het eigen risico of het toevoegen van extra bestuurders? Neem dan gerust contact op met ons customer service team. Zij denken graag met u mee en helpen bij het boeken van uw huurauto voor de vakantie!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PALERMO AIRPORT
VIA AEROPORTO
CINISI PALERMO, 90045 Italië

  00390917044013
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59