car rental made easy
auto huren bari

Auto huren in Bari

Wil je je rondreis door Italië beginnen aan de Adriatische kust? Dan kun je je huurauto ophalen op het vliegveld van Bari. Deze Zuid-Italiaanse havenstad heeft een mooi historisch centrum. Bari is een echte studentenstad en je vindt er talloze goedkope cafés en restaurantjes waar je kunt genieten van een goed glas wijn en een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Met je huurauto Bari en omstreken ontdekken

In de historische binnenstad van Bari vind je onder meer de Basilica de San Nicola, waar de overblijfselen liggen van Sint-Nicolaas, de bisschop van Myra die bij ons bekend is als Sinterklaas. Hij is de beschermheilige van de stad. In het oude centrum kun je heerlijk dwalen door smalle, karakteristieke steegjes en langs mooie binnenpleinen met monumentale kerken en pakhuizen. Aan de rand van het oude centrum staat het Castello Normanno-Svevo. ’s Avonds wordt dit indrukwekkende middeleeuwse fort mooi verlicht. Ook de haven van Bari is een bezoek meer dan waard. Op de vismarkt van Porto Vecchio kun je goed zien wat de Middellandse Zee allemaal te bieden heeft aan vis en zeevruchten.

Grotte di Castellana

Net buiten Bari ligt het achthoekige Castel del Monte. Vanaf de heuvel waar dit kasteel op ligt, heb je een mooi uitzicht over de streek en over de Adriatische Zee. Rij met je huurauto ook naar de Grotte di Castellana zo’n veertig kilometer ten zuidwesten van Bari. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door deze zestig meter diepe grotten waarvan vooral de “witte grot” bekend staat als een van de mooiste ter wereld.

Veelgestelde vragen over huurauto’s in Bari

Wil je een auto huren in Bari en heb je nog specifieke vragen over de autohuur? Wij hebben de meeste belangrijke vragen op een rijtje gezet en beantwoord voor jou. Zo hopen we je goed voor te bereiden op je reis. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Waar kan ik mijn huurauto parkeren in Bari?

In de binnenstad van Bari kun je betaald parkeren in een van de garages of parkeerterreinen en soms ook langs de straat (let goed op de voorwaarden anders riskeer je een boete). Wil je goedkoper uit zijn? Parkeer je auto dan gratis bij Stazione Mungivacca aan de rand van de stad (achter de Ikea). Voor één euro brengt de trein je daarvandaan in acht minuten naar het centrum.

2. Wat is een one way autohuur?

Met een one way deal kun je je huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar je hem hebt opgehaald. Je kunt je huurauto bijvoorbeeld ophalen in Bari en weer inleveren in Napels. Zo zit je nergens aan vast en kun je zorgeloos van je reis genieten. Neem contact met ons op voor de tarieven in Italië.

3. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Italië?

Download de huurvoorwaarden Italië als PDF bestand en bekijk de condities van het huurcontract. Boek nu je huurauto in Bari

Huurauto opties in Bari

Reis je met kinderen of wil je op alles voorbereid zijn? Met onze extra’s kun je tegen een kleine toeslag jouw huurauto afstellen op specifieke wensen. Hiermee zullen je huurauto en je reis compleet zijn.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARI AIRPORT
VIA ENZO FERRARI
BARI, 70128 Italië

  00390805378995
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00