car rental made easy

Auto huren in Zakynthos

Wil jij een auto huren op Zakynthos in Griekenland voor een vakantie? Ontdek dan het voordelige en ruime aanbod aan huurauto’s en autoverhuurders bij Lejebil.com. Alle verhuurlocaties van Lejebil.com werken met een aangepast schoonmaakbeleid, waardoor jij altijd veilig een auto kunt huren. Ook wordt er een gepaste afstand gehouden bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Wist je dat trouwens ook alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen en dat je zonder extra te betalen ongelimiteerd kilometers kan rijden? Wil jij ook een auto huren op Zakynthos? Vraag dan een gratis offerte aan en vergelijke alle huurtarieven met elkaar. 

Auto huren op Zakynthos

Een auto huren op Zakynthos is de perfecte manier om het Griekse eiland te verkennen. Op deze manier plan je zelf in waar je heen wilt rijden en ontdek je het eiland op eigen tempo. Het huren van een auto in Griekenland via Lejebil.com heel veel voordelen. Zo kan je onbeperkt kilometers rijden zonder daarvoor te hoeven betalen. Daarnaast zijn ook alle luchthaven en lokale toeslagen inbegrepen. Zo kom je niet voor verborgen kosten te staan. 

Goed voorbereid op vakantie

Wil je een auto huren op Zakynthos om zo het eiland per huurauto te verkennen? Dan heb je misschien eerst nog wat vragen voordat je de huurauto boekt voor de vakantie. Lejebil.com heeft voor jou een paar vragen en antwoorden op een rij gezet, zodat je goed voorbereid een auto huurt. Wist je bijvoorbeeld dat je extra’s kunt toevoegen aan jouw huurauto reservering en deze helemaal kunt afstemmen op jouw specifieke reiswensen? Mocht het zo zijn dat jouw vraag er niet tussen staat? Neem dan contact op met de customer service! Zij helpen en denken graag met je mee! 

Waarom bij Lejebil.com huren?

Waar haal je de huurauto op?

De huurauto in Zakynthos kan je eenvoudig ophalen op de verhuurlocatie op de luchthaven. Dit betekent na aankomst op de luchthaven dat je na het verzamelen van je bagage richting de verhuurlocatie kunt lopen. Zo haal je de sleutels op en rijd je direct richting je eerste bestemming in Zakynthos. Op deze manier wordt een auto huren erg prettig! Wil je meer informatie over een auto huren via Lejebil.com? Neem dan contact op met de customer service. 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ZAKYNTHOS APT SERVICE
AIRPORT ROAD NEXT TO APT AREA
ZAKYNTHOS, 29092 Griekenland

  2695033050
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00