car rental made easy
car rental rhodos

Auto huren in Rhodos

Rij Rhodos rond in je huurauto. Dit zonnige eiland wordt omringd door turquoise water en staat bol van de geschiedenis. Rij naar de oostkust voor zachte zandstranden en richting het westen voor idyllische kiezelstranden. Rhodos stad beschikt over een eeuwenoude binnenstad vol spannende verhalen en buiten de vestigingsmuren vind je een sfeervol stadsstrand.

Toer rond op het Griekse Rhodos

Bezoek het dorpje Theologos met je huurauto. Dit dorpje staat bekend om het windsurfen, waar je hier dan ook alle mogelijkheid toe hebt. Op vijf kilometer afstand vind je de vallei van de vlinders. Laat je auto staan en wandel tussen prachtig gekleurde vlinders over beekjes, watervallen en bruggen. Ook het dorp Monolithos is het bezoeken waard. Toer in je huurauto langs de muren van het middeleeuwse kasteel dat hier in 1480 gebouwd werd door echte ridders.

  • Geniet van ultieme vrijheid
  • Voordelig vervoer op Rhodos

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Rhodos

Het is belangrijk om goed geïnformeerd in je huurauto te stappen wanneer jij je reis in Rhodos begint. Wij hebben voor jou een paar vragen en antwoorden op een rij gezet zodat je goed op de hoogte bent. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Wat is een one way autohuur?

Met een one way boeking geniet je van ultieme vrijheid op je vakantiebestemming. Je kunt je huurauto ophalen in Rhodos stad en weer terug brengen in een andere stad op het eiland. Neem contact met ons op voor de tarieven in Griekenland.

2. Wat zijn de huurauto voorwaarden in Rhodos?

Download de huurvoorwaarden Griekenland als PDF bestand en bekijk de exacte condities van het huurcontract. Boek nu je huurauto in Rhodos.

Minder reiskosten naar en in Rhodos

Je kiest voor de laagste prijs met een van onze huurauto’s en geniet zo van van goedkoop en flexibel transport op Rhodos. Wil je ook graag de laagste prijs binnenhalen voor je transport naar het eiland toe? Met de low-cost vluchten van Transavia kun je voordelig en comfortabel naar Luchthaven Diagoras vliegen. Zo ben je minder kwijt aan het reizen en houd je meer over voor leuke dingen tijdens je vakantie op het Griekse eiland.

Huurauto opties in Rhodos

Bereid jij je ook graag goed voor voor je vertrek naar het buitenland? Met onze extra’s kun je jouw huurauto helemaal afstellen op specifieke reiswensen en je vakantie compleet maken.

  • Babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m
  • Booster (verhoger, zodat je kind hoger op de achterbank zit)
  • NoRisk Garantie, waarmee je op alles voorbereid bent
  • Afkoop annuleringskosten. Kies je voor deze handige optie dan kun je tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Je aanbetaling wordt door ons retour gestort. Je verzekert je hiermee altijd van de vroeg-boek prijs, ook als je reisplannen anders worden. Niets houdt je meer tegen om nu je boeking te maken.

Autohuurlocaties en kaart van Rhodos

Op Rhodos haal je jouw huurauto op bij aankomst op de luchthaven Diagoras. Vanaf het vliegveld rij je binnen 20 minuten naar Rhodos stad in het noorden van het eiland.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RHODES AIRPORT
RHODES DIAGORAS AIRPORT
RHODES, 85106 Griekenland

  2241081600
Maandag:
7:30 - 21:00
Dinsdag:
7:30 - 21:00
Woensdag:
7:30 - 21:00
Donderdag:
7:30 - 21:00
Vrijdag:
7:30 - 21:00
Zaterdag:
7:30 - 21:00
Zondag:
7:30 - 21:00