car rental made easy
car rental on crete

Auto huren in Kreta

Wil jij graag een auto huren op Kreta voor je vakantie? Lejebil.com biedt voordelige huurauto’s aan, inclusief alle benodigde verzekeringen zoals schade-, diefstal en een aansprakelijkheidsverzekering. Ook kan je ongelimiteerd kilometers rijden, waardoor je overal naartoe kan rijden. Zo houd jij de controle over de vakantie en heb jij zelf de keuze om bijvoorbeeld drukke plekken te vermijden. Wil je meer weten? Vraag een gratis offerte aan voor een auto huren op Kreta. Je heb maar liefst zeven dagen bedenktijd!

Auto huren op Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en is zeer geschikt voor een autovakantie. Een auto huren op Kreta via Lejebil.com is dan ook een goede keuze. Ga je voor een ontspannen vakantie aan het strand met culturele uitstapjes of verblijf je liever in verschillende plaatsen? Je kan kiezen uit verschillende huurautos’s. Ga je met je gezin op vakantie? Dan is een grotere huurauto zoals een Fullsize SUV hartstikke geschikt. Reis je samen met je partner, huur dan een compacte auto zoals een Opel Astra. Uiteraard werken alle verhuurlocaties en -maatschappijen met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Zo ga je dus altijd op pad met een grondig schoongemaakte auto. Bovendien houden alle medewerkers op de verhuurlocaties gepaste afstand.

Kosteloos annuleren

Wij begrijpen dat jij de controle wilt houden over een veilige vakantiebestemming. Wist je bijvoorbeeld al dat je bij Lejebil.com tot 48 uur van tevoren kosteloos kan annuleren? Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en betaal je echt alleen voor je huurauto als je deze ook daadwerkelijk ophaalt. Zo kan je dus 100% zorgeloos een auto huren. Neem bij vragen gerust contact op met onze customer service.

Waarom een auto huren bij Lejebil.com?

  • Flexibele ophaal- en inleverlocaties
  • Een auto huren op Kreta met alle verzekeringen inbegrepen
  • Goedkoop de No-Risk Garantie afkopen
  • Geen verrassingen ter plaatse
  • Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar

Verhuurlocaties Kreta

De verschillende verhuurders zoals Alamo.nl en Europcar hebben allemaal een verhuurlocatie op de luchthaven bij Heraklion. Zo ben je snel op pad en is een auto huren op Kreta zeer eenvoudig. Wil je de auto liever ergens anders ophalen? De verhuurder Europcar heeft naast de luchthaven ook verschillende verhuurlocaties verspreid over het eiland. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je huurauto ergens anders in te leveren. Haal bijvoorbeeld je huurauto op in Heraklion en lever deze in Chania weer in. Wil jij ook een auto huren op Kreta? Vraag een gratis offerte aan, maak een reservering of neem contact op met ons customer service team! Zij denken graag met je mee.