car rental made easy

Auto huren in Athene

Wil jij een auto huren in Athene voor een autovakantie door het historische Griekenland? Bij Lejebil.com huur je een auto inclusief de benodigde verzekeringen, net als de lokale en luchthaven toeslagen. Bovendien is het mogelijk om ongelimiteerd kilometers te rijden, waardoor je overal naartoe kan rijden. Je bepaalt zelf het tempo en de route en zo houd jij de controle over je vakantie. Wil je meer weten? Vraag een gratis offerte aan voor een auto huren in Athene.

Auto huren in Athene

Athene is de grootste stad in Griekenland en ondanks haar autovrije centrum kan je in de rest van de stad genieten van alle voordelen van een huurauto. Te voet bezoek je het Nationale Archeologische Museum en beklim je de Acropolis voor een indrukwekkend uitzicht over de stad. Buiten het centrum komt je huurauto goed van pas en het voordeel van een auto huren in Athene is dat alle autoverhuurders werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Dit betekent dat je altijd een veilige en schone auto huurt. Uiteraard houden de medewerkers op de verhuurlocaties gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto. Wist je dat je je huurauto ook op een andere verhuurlocatie in Griekenand kan inleveren? Lever je huurauto bijvoorbeeld weer in bij Thessaloniki.

Opties voor je huurauto in Athene

Ben je graag op alles voorbereid of reis je met kinderen? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in de extra opties die je tegen een kleine toeslag bij kunt boeken.

  • Een babyzitje zodat je baby veilig vervoerd kan worden
  • Een kinderzitje, verplicht voor kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 m.
  • No-Risk Garantie, waarmee je het eigen risico afkoopt voor €3,50 per dag
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren

Waarom bij Lejebil.com een auto huren?

  • Een auto huren in Athene, inclusief de benodigde verzekeringen
  • Flexibel in ophaal en inleverlocaties
  • Groot assortiment huurauto’s en autoverhuurders
  • Altijd een grondig schoongemaakte huurauto
  • Geen verborgen kosten
  • Kleine aanbetaling en de rest betaal je pas ter plaatse

Verhuurlocaties in Athene

Na aankomst op de luchthaven van Athene kan je gelijk, na het ophalen van je bagage, je huurauto ophalen bij een van onze autoverhuurders. Het grote voordeel is dat je meteen kunt gaan en staan waar jij wilt. Wil je liever eerst een paar dagen het centrum van Athene verkennen? Haal dan je huurauto op bij een van de downtown locaties om vervolgens door te rijden naar je volgende bestemming. Er zijn genoeg mogelijkheden en onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met de customer service of bekijk de veelgestelde vragen pagina.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Enterprise logo
ATHENS DOWNTOWN OFFICE
2 STRIMONOS STR &
ATHENS, 11855 Griekenland

  00302103499030
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00