car rental made easy
car rental on curacao

Auto huren in Curaçao

Een auto huren op Curaçao is eenvoudig en snel gedaan bij Lejebil.com. Het eiland is de ultieme bestemming om te ontspannen en te verkennen met een huurauto. Wist je dat je Lejebil.com samenwerkt met verschillende autoverhuurders, waardoor er altijd een geschikte auto voor jou bij zit! Of je nu met je vriend of vriend of hele gezin op vakantie gaat. Wij bieden compacte, ruime en luxe huurauto’s aan op Curaçao. Daarnaast kan je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren, waardoor jij altijd de controle houdt over jouw veilige autovakantie. Benieuwd naar een auto huren op Curaçao en de verhuurlocaties? Vraag een gratis offerte aan en krijg 7 dagen bedenktijd!

Auto huren op Curaçao

Een auto huren op Curaçao is de perfecte manier om het hele eiland te verkennen. Bij aankomst op het eiland haal je eenvoudig de huurauto op en rijd je richting jouw eerste vakantiebestemming. Wist je dat alle benodigde verzekeringen, toeslagen en ongelimiteerde kilometers zijn inbegrepen? Daarnaast kan je ook kiezen voor een luxe auto huren op Curaçao, zoals een cabriolet. Ontdek de mogelijkheden op het eiland en geeft aan tijdens het boeken wat jouw voorkeuren zijn. Mocht je nog vragen hebben, lees dan meer op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de customer service.

Verhuurlocaties op het eiland

Curaçao heeft drie verhuurlocaties op het eiland die te vinden zijn op Hato Airport, bij de Lions Dive of bij Willemstad Marriott Hotel. Op deze manier kan jij ervoor kiezen om de huurauto gelijk op te halen van het vliegveld of een paar dagen later vanaf een van de andere verhuurlocaties. De verhuurlocaties bieden een snelle service, werken met een strikt schoonmaakbeleid en zorgen dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos met de auto het hele eiland kunt verkennen. Benieuwd naar alle type huurauto’s? Maak een reservering en ontdek alle opties en prijzen.

Voordelen Lejebil.com

  • Een auto huren op Curaçao met ongelimiteerde kilometers
  • Geen verborgen kosten
  • Direct na landen wegrijden vanaf de luchthaven
  • Verzekeringen en toeslagen zijn inbegrepen
  • Keuze om pas ter plaatste te betalen

Veelgestelde vragen

Wil je nu meer weten over het aanbod, de verzekeringen of het toevoegen van extra bestuurders? Lees meer op de veelgestelde vragen pagina of de algemene voorwaarden pagina. Je vindt hier veel informatie die jou misschien kunnen helpen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met de customer service. Ook kan je een eenvoudig een offerte aanvragen, waarbij je gelijk ziet wat de kosten zijn en wat is inbegrepen.