car rental made easy

Kosteloos annuleren

Kosteloos annuleren

 

Bij Lejebil.com boek je zonder risico een huurauto. Je kunt namelijk tot 48 uur voor vertrek kosteloos je autohuur boeking wijzigen of annuleren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en betaal je echt alleen voor je huurauto als je deze ook daadwerkelijk ophaalt. Zo kan je dus 100% zorgeloos een auto huren.

Risicoloos een auto huren

Kan of ga jij door de coronacrisis je geplande reis niet meer maken? Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in autohuur en zijn zeer flexibel. Bij ons kun je namelijk volledig kosteloos de huurauto boeking wijzigen of annuleren. Let op dat je dit wel uiterlijk 48 uur voor vertrek dient door te geven. Stuur hiervoor een email naar info@lejebil.com. Nader je de 48 uur? Bel dan naar onze klantenservice op 030-677 48 55, zodat we de annulering direct in gang kunnen zetten en de aanbetaling aan je kunnen terugbetalen. Twijfel je dus nog of je vakantie doorgaat? Dan hoef je je bij Lejebil.com in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten van de huurauto boeking. Reserveer alvast jouw huurauto of vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Kosteloos annuleren in Nederland

Ook nu het leven even anders is, blijven wij geloven dat je samen kunt genieten van een heerlijke vakantie. Wist je dat je bij ons ook een auto kunt huren in Nederland? Kies bijvoorbeeld voor onze locaties Amsterdam Centraal Station of Schiphol. Er zijn legio redenen om ook voor je vakantie dichtbij huis een auto te huren. In eerste instantie als je zelf niet over een auto beschikt. Of wellicht is je auto prima voor korte afstanden, maar niet comfortabel genoeg voor het hele gezin en alle koffers. Kortom, een auto huren in Nederland is voor iedereen een uitkomst en hoeft ook helemaal niet duur te zijn. En als het reisadvies positief is, mag je ook de grens over. Ook bij autohuur vanuit Nederland kun je kosteloos annuleren.

Altijd een auto huren in de buurt

Het team van Lejebil.com is hard bezig om het aanbod dichtbij huis uit te breiden naar ruim 150 locaties in Nederland. Hiervoor werken wij samen met de beste autoverhuur aanbieders, zoals Alamo, Hertz en Europcar, waardoor er altijd een auto beschikbaar is bij jou in de buurt en die bij jouw wensen past. Houd onze site in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag een auto reserveren maar krijg je de melding dat hij niet beschikbaar is? Probeer dan een van onze volgende tips.

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij je naar de website van het RIVM

Laatste update: 22 mei 2020. 

Go back