car rental made easy

Grens oversteken met een huurauto?

Grens oversteken met een huurauto jpeg

 

Wil jij een rondreis maken en de grens oversteken met jouw huurauto? Wij geven een aantal tips waar je rekening mee moet houden. Als je tijdens een rondreis een buurland wilt bezoeken dan noemen we dit een grensoverschrijding.

Mag je de grens oversteken met de huurauto?

Dit is afhankelijk van het land dat je wilt betreden. In veel landen kun je zonder enige problemen de grens over, maar zoals gezegd zijn er een aantal uitzonderingen. In een aantal gevallen dien je namelijk over specifieke toestemming van de lokale autoverhuurder te beschikken. Om erachter te komen of je zomaar de grens over mag, raden we je aan om de huurvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk vermeld of dit is toegestaan of dat je een bewijsje nodig hebt!

Dit zijn de populairste grensoverschrijdingen

Reizigers die een rondreis gaan maken ervaren de ultieme vrijheid met hun huurauto. Populaire grensoverschrijdingen zijn:

Controleer altijd de huurvoorwaarden om te kijken of het is toegestaan en of er eventuele kosten aan de grensoverschrijding verbonden zijn. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met ons customer service team via info@lejebil.com of via 030-677 48 55. Wacht niet langer en maak een onvergetelijk rondreis en geniet van de ultieme vrijheid! Lees ook onze verschillende roadtrip tips en doe reisinspiratie op.

Go back