car rental made easy

Extra hygiënemaatregelen

hygienemaatregelen

 

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd op de eerste plaats. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn daardoor bij alle verhuurders waar wij mee samenwerken de toch al strenge reinigingsprotocollen verder aangescherpt. Hierin worden altijd de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Deze extra hygiënemaatregelen zorgen ervoor dat je altijd volledig zorgeloos en veilig bij Lejebil.com een auto kunt huren.

Hygiënemaatregelen huurauto

De huurauto wordt na elke verhuurperiode grondig gereinigd volgens de standaard protocollen. Daarbij wordt ook de huurauto uitgebreid gedesinfecteerd met een ontsmettingsmiddel. Er wordt extra aandacht besteed aan oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals gordels, deurgrepen, het dashboard, versnellingspook, handrem, stuur en autosleutels. Ook de eventuele extra opties die zijn bijgeboekt worden uitgebreid gereinigd en gedesinfecteerd.        

Maatregelen op verhuurlocaties      

Ook op de verhuurlocaties zelf worden alle nodige hygiënemaatregelen in acht genomen om de veiligheid van de bezoekers en medewerkers te waarborgen. Er wordt bijvoorbeeld altijd 1.5 meter afstand gehouden. Daarnaast zijn de protocollen aangescherpt en worden oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals de deurklinken, balie en tablets veelvuldig gedesinfecteerd. Huurt u bij een Europcar locatie? Dan vragen wij u om met niet meer dan één persoon aan de balie te komen, met uitzondering van een extra bestuurder. Ook wordt er gevraagd om even buiten te wachten als er al vijf personen in de verhuurruimte aanwezig zijn.  

Auto huren in Nederland  

Wil je deze zomer op vakantie in of vanuit eigen land? Neem dan eens een kijkje bij onze verhuurlocaties in Nederland. Bij ons huur je gemakkelijk een voordelig huurauto bij jouw in de buurt. Wij werken samen met een groot aantal autoverhuurder en bieden autohuur in een groot aantal steden, op luchthavens en treinstations. Huur bijvoorbeeld je auto in Amsterdam , Utrecht, Nijmegen of Zwolle. En wist je dat je met je huurauto de grens mag oversteken? Bij ons betaal je slechts een aanbetaling en de rest ter plaatse. Wil je toch de huurauto annuleren? Dan kun je kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek. Op die manier hoef je nooit voor iets te betalen wat je niet gebruikt.

Go back