car rental made easy
autoleveranciers van Lejebill

Onze autoverhuurders

Ben jij op zoek naar een autoverhuurmaatschappij waarbij je in één oogopslag ziet hoeveel je betaalt? Lejebil.com werkt altijd met all inclusive prijzen, waardoor je precies weet wat er bij de prijs inbegrepen zit en hoeveel je moet betalen. Het boeken van een huurauto bij Lejebil.com doe je altijd met een (kleine) aanbetaling. Dit betekent dat je een bedrag vooraf betaalt via iDeal, Paypal of via je eigen creditcard. Het resterende huurbedrag betaal je ter plaatse op de verhuurlocatie in lokale valuta met creditcard. Hierdoor zijn de huurtarieven op Lejebil.com altijd scherp geprijsd. Daarnaast werkt Lejebil.com samen met de grootste autoverhuurders ter wereld, zoals Enterprise, National, Alamo, Europcar, Hertz, Budget en Thrifty.

Enterprise

Enterprise verhuurt auto’s over de hele wereld. Inmiddels is Enterprise al ruim 60 jaar actief en biedt autohuur aan in meer dan 85 landen met ruim 7.600 locaties. Deze autoverhuurder valt onder Enterprise Holdings samen met National en Alamo. Van de kleinste compacte auto tot de grootste stationwagen. Het aanbod bij Enterprise is groot en de autoverhuurder vindt efficiëntie, een persoonlijk benadering en een passende auto voor iedere klant belangrijk. 

National

National bezit over meer dan 1.500 locaties wereldwijd. Autoverhuurder National biedt een grote variatie aan huurauto’s, waardoor er voor elke klant een geschikte auto bij zit. Net zoals autoverhuurders Enterprise en Alamo, valt ook National onder Enterprise Holdings. Gemak en tijdswinst vindt National belangrijk en precies daarom bieden zij Emerald Club aan. Dit is bedacht om de autohuurreservering sneller en gemakkelijker te maken en biedt speciale privileges voor als je vaker een auto huurt. 

Alamo

Alamo is specialist in autohuur in Noord-Amerika, maar biedt ook autohuur aan in het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en Azië. Het autoverhuurbedrijf bezit ook over locaties op Amerikaanse luchthavens, waar het draait om zelfbediening en de inchecktijd veel korter is. Zo kan je dus snel en gemakkelijk de weg op na aankomst op de luchthaven. Alamo valt net als autoverhuurders Enterprise en National onder Enterprise Holdings. 

Europcar

Europcar is een onderdeel van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft de verhuurder ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Bij Europcar kan je terecht voor zowel particulier als zakelijk en voor het leasen van auto’s. De autoverhuurder biedt personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s aan. Naast het reguliere aanbod biedt de verhuurder ook luxere auto’s aan, zoals Cabrio’s of huurauto’s met het GoforGreen label, waaronder uitsluitende hybride huurauto’s vallen. Ook kan je bij Europcar terecht als je een huurauto nodig hebt voor een langere huurperiode. 

Hertz

Onder Hertz Corporation vallen de verhuurbedrijven Hertz, Dollar en Thrifty. Hertz Corporation is een dochteronderneming van Hertz Global Holdings, waaronder de merken Hertz, Dollar en Thrifty vallen met maar liefst 10.200 verhuurlocaties in Noord-Amerika, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Thrifty

Thrifty valt onder de Hertz Corporation en heeft autoverhuur op meer dan 300 gunstig gelegen verhuurlocaties in de Verenigde Staten, waaronder veel locaties op of nabij de grote luchthavens. Ook verhuurt Thrifty auto’s op locaties in Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Als het gaat om het aanbod van huurauto’s heeft Thrifty alles van subcompacte auto’s tot SUV’s, vrachtwagens en bestelwagens. 

Budget

Autoverhuurder Budget heeft meer dan 3000 locaties in 128 landen. Naast een huurauto kunt u bij Budget ook bestelwagens of vrachtwagens huren, ook handig bij verhuizen. In Nederland kan je een Budget auto huren in 13 plaatsen, waaronder bij alle vliegvelden. Deze autoverhuurder onderscheidt zich met de voordelige prijzen en vriendelijke service.